Ferestrele termopan sunt prezente peste tot, fiind extrem de avantajoase si oferind o multime de beneficii. Alegerea unor termopane de calitate nu este foarte simpla, insa. Cei care doresc un produs care sa faca fata tuturor solicitarilor externe, sa nu se deterioreze si sa asigure un confort termic sporit, trebuie sa aiba in vedere o serie de aspecte.

1. Calitatea profilului. Profiulul termopanului poate sa fie realizat din mai multe materiale. PVC-ul si aluminiul sunt foarte populare, insa este din ce in ce mai atractiv si profilul din lemn stratificat. Conteaza foarte mult grosimea peretilor exteriori, latimea profilelor, numarul de chedere ale tocului, grosimea armaturii din interiorul profilului si micile detalii de punere in opera, care pot face diferenta.

2. Sticla termopan. La fel de importanta ca si profilul este sticla termopan. Conteaza foarte mult grosimea pachetului de sticla, bagheta care distanteaza foliile de geam, calitatea fiecarei folii ( exista folii de geam LoW.e, Flat, 4 anotimpuri, etc, fiecare cu proprietatile si calitatile sale ) si gazul folosit in interiorul pachetului de sticla.

3. Feroneria folosita la geamuri. Putini oameni iau in considerare feroneria, deoarece pare un element de detaliu. Aceasta este esentiala, insa. Trebuie sa fie o feronerie rezistenta, care sa inchida foarte bine geeamul si sa fie foarte bine montata. Feroneria are nevoie si de o ingrijire atenta in timp, in asa fel incat sa nu rugineasca si sa duca la aparitia condensului si a altor probleme.

4. Accesorii. Geamurile termopan vin la pachet si cu o serie de accesorii care pot creste eficienta ferestrei. Glafurile, plasele de insecte sau sistemele de umbrire si de aerisire pot face diferenta intre un geam termopan eficient si unul cu o eficienta redusa.

5. Firma care comercializeaza si monteaza geamurile. Produsul achizitionat poate sa aiba o calitate excelenta, insa daca este pus in opera de o echipa fara experienta si fara atentie la detalii, este posibil sa nu ofere eficienta de care are nevoie utilizatorul. Este important sa alegi o firma cu experienta, cu un portofoliu bogat si cu profesionisti care sunt atenti la fiecare detaliu si fac toate verificarile necesare in momentul in care termina o lucrare.

Nu trebuie sa fie neglijata garantia. Ferestrele termopan sunt rezistente, insa exista riscul sa aiba anumite elemente care se uzeaza mai rapid. Prezenta unei garantii de cativa ani poate ajuta la eliminarea unor cheltuieli neprevazute. Tocmai de aceea, este recomandat sa se apeleze la profesionisti, precum Holze Design Industry srl, care asigura materiale de foarte buna calitate si garantie pentru produsele pe care le comercializeaza. 

De interes:  Aspiratorul vertical: economie de timp si efort, fara a renunța la rezultate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.