Social-democrații din Caransebeș îl somează pe viceprimarul liberal Marius Isac să nu se mai văicărească și să acționeze ca un veritabil șef al administrației locale, pentru că, în realitate, după mazilirea primarului Felix Borcean, el este cel care are putere deplină!

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș a reacționat după ce viceprimarul Marius Isac a vorbit despre relația dintre Felix Borcean și consilierii social-democrați și mai ales despre intențiile acestora. „Personal nu cred că ar trebui să fie o stare de asediu continuă în Consiliul Local, situație generată de primar și consilierii PSD în ultima vreme”, afirma Isac. Cel mai vocal PSD-ist, Florin Bogdea, îi transmite însă lui Isac că are posibilitatea să arate cetățenilor ce poate să facă din postura de „primar” și se întreabă de ce anume le este frică liberalilor de se opun cu atâta vehemență înființării unui corp de control în Primăria Caransebeș.
Poate sunt scăpări pe ici, pe colo, sunt nemulțumiri cu împărțirea pășunilor pentru crescătorii de animale sau poate multe altele, care nu trebuie dezvăluite! Cine știe?! Eu vreau să-i transmit domnului viceprimar Marius Isac că are posibilitatea să arate cetățenilor din Caransebeș ce poate să facă pentru ei din postura de PRIMAR, întrucât are majoritatea în Consiliul Local și, practic, conduce Primăria. Să nu se mai simtă sub asediu întrucât pot să treacă orice hotărâre de Consiliu Local, prin urmare, să facă treabă că nu s-a văzut nimic până în prezent! Se plâng când sunt la putere, ce au să facă când vor fi în opoziție?! Practic, și-au anihilat propriul primar liberal, pe Felix Borcean, și vor să arunce tot eșecul administrației locale în cârca lui Felix, în speranța că, în 2020, la alegerile locale, vor păcăli din nou electoratul din Caransebeș”, spune Florin Bogdea.
Consilierul PSD îi mai transmite lui Isac să lase disputele și să mai facă ceva și pentru gugulani: „Reamintesc cetățenilor din Caransebeș că bugetul municipiului s-a votat conform propunerilor domnului viceprimar Marius Isac, de către cei 10 consilieri locali liberali, chiar dacă primarul Felix Borcean, precum și cei 9 consilieri PSD, au dorit o altă reparație bugetară. Ca exemplu, la dorința domnului viceprimar Isac Marius, a fost luată o sumă importantă de la reparații străzi și dată pe Legea 350 pentru proiecte ca desene pe asfalt. Nu zic că e o abordare greșită, acest lucru îl pot spune cetățenii, dar vă rog, domnule viceprimar, mai faceți și treabă, că de vorbe suntem sătui!”, a încheiat consilierul Florin Bogdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.