Inlocuieste o vorba urata cu o gura de apa imbuteliata si toata lumea va fi mai castigata!

apa imbuteliata
apa imbuteliata

De-a lungul fiecarei zile, oricare dintre noi poate trece prin momente de cumpana, in care simte ca tensiunea atinge cote paroxistice si nervii ajung aproape de nivelul maxim. Indiferent ca vorbim despre un incident in trafic, o remarca a unui coleg, un task la birou sau o alta intamplare, aceasta isi poate lasa amprenta asupra starii noastre de spirit. Totusi, parcurgand articolul in continuare, vei afla de ce sa inlocuiesti o vorba urata, care poate ti-ar fi la “indemana” in acele clipe, cu o gura de apa imbuteliata, dar si cum te va ajuta acest lucru pe tine si pe cei din jur.

In primul rand, o gura de apa imbuteliata, spre exemplu de la H2On.ro, companie care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, iti va oferi un binemeritat ragaz pentru a te calma si a te gandi daca merita sa te enervezi pentru un aspect minor. Regula “celor 5 minute”, foarte folosita de catre speakerii motivationali de peste Ocean, spune ca nu merita sa pierzi mai mult de 5 minute gandindu-te la un lucru, daca acesta nu va mai conta pentru tine peste 5 ani. Practic, prin acest truc, mai precis o pauza autoimpusa, vei amana gandurile negative suficient de mult incat ele ar putea disparea de tot.

De interes:  Te-ai gandit sa achizitionezi o tabla magnetica? Iata cum te poate ajuta sa fii mai productiv!

In al doilea rand, daca alegi sa bei un pahar de apa imbuteliata in loc sa faci afirmatii pe care le-ai putea regreta ulterior, contribui si la atmosfera pozitiva a mediului in care te afli, fie ca vorbim despre locul de munca, propria casa etc. Indiferent cine incepe un conflict, o parte importanta de vina o are si cel care il intretine, prin urmare cea mai buna solutie este sa faci un pas in spate si sa lasi incidentul sa “mocneasca”. Astfel, ii vei descuraja chiar si pe cei pusi pe cearta si te vei asigura ca lucrurile vor reveni la normal cat de curand.

Nu in ultimul rand, apa imbuteliata va contribui pur si simplu la hidratarea si starea ta generala de bine. H2On.ro furnizeaza o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022). Aceasta este indiscutabil superioara, din punct de vedere calitativ, apei de la robinet, care in tara noastra nu poate fi catalogata drept potabila, din cauza aspectului, mirosului si gustului sau reprobabile. Asadar, ii vei oferi corpului tau exact ceea ce are nevoie pentru desfasurarea proceselor interne la parametri optimi.

De interes:  De ce sa alegeti jocurile de noroc online?

In concluzie, daca iti formezi obiceiul de a te “indrepta” catre apa imbuteliata ori de cate ori simti ca urmeaza sa iti pierzi cumpatul, vei obtine beneficii importante si poate chiar nescontate, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung. Pe langa mentinerea unei stari de calm si instaurarea unui climat placut in jurul tau, iti vei (re)obisnui organismul sa consume singurul lichid 100% esential vietii. Asadar, iti uram hidratare placuta si… multa liniste in orice situatie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.