De ce sa oferi o jucarie de plus unui copil?

Vrei sai oferi unui copilas o jucarie de plus, o jucarie pentru copii adorabila, dar te intrebi daca este cu adevarat oportun sa oferi un plus unui copilas? Daca nu reusesti sa te decizi, iti prezentam in aceat articol care sunt avantajele acestor tipuri de jucarii.

Jucariile de plus sunt cele care procura un sentiment de siguranta si de reconfort unui copil. Daca exista un motiv pertinent pentru a oferi un plus unui copil, ei bine acesta este fara doar si poate, dimensiunea sa afectiva si sentimentala. Un plus este deci mai mult decat un simplu animal dragut de material foarte pufos.

Pentru un copilas de o varsta mai mica, plusul este o jucarie pentru copii, un adevarat obiect de atasament. Plusurile care reprezinta animale sunt un element securizant si moale pe care le pot pastra aproape de inima. Chiar si gestul de a tine un plus in mana este unul foarte reconfortant.

Atunci cand copilul este obosit, este suparat sau atunci cand se simte vulnerabil, alaturi de plusul sau favorit, lucrurile devin mai usoare.

De interes:  Fete cochete pe biciclete! Reșița, pregătită pentru zâmbete elegante pe două roți

Plusurile au « puteri magice » care nu trebuie neglijate. Jucariile de plus au propriile lor puteri magice. Pentru un copil care creste si incepe incet sa se maturizeze, un plus este capabil sa trezeasaca cele mai frumoase amintiri din copilarie. Un adult care tine in brate plusul sau preferat din copilarie se poate reconecta cu emotiile sale trecute si isi autorizeaza dreptul de a se lasa prada emotiilor sau amintirilor pe care poate le-a reprimat in sine. In acest sens, plusurile care reprezinta animale au adevarat puteri magice.

Pentru compania pe care o ofera celor mai mici. Acolo unde papusile pot reprezenta primele mangaieri sau primele alintari, jucaria de plus reprezinta mai degraba primele jocuri. O jucarie de plus este cel mai bun compagnon de joc, pe care copilul il poate hrani in joaca, pe care il poate imbraca, plimba cu caruciorul sau bicicleta si pe care il poate duce peste tot cu el.

De interes:  Cum îți poți petrece serile din timpul săptămânii într-un mod cât mai constructiv

Pentru dimensiunea senzoriala care poate sa fie explorata. Plusul este ca un burete cu o mie de miresme. Cele ale copilului, ale casei si bineinteles ale detergentului sau balsamului folosit. Dar si cele ale parintilor. Deci prin mirosurile pe care le degajeaza, o jucarie de plus are cel mai frumos rol de sustinere. Va linisti astfel copilasul si il va calma la momentul somnului. Este o adevarata sustinere atunci cand copilasul cade, se loveste cand este obosit sau vulnerabil.

Pentru a cultiva gradina sa secreta. Crescand, plusurile nu mai insotesc copiii peste tot in deplasarile lor. Vor ramane in mod progresiv din ce in ce mai mult acasa, in camera lor. Si in acest caz, devin pazitorii gradinii lor secrete. Vor fi mereu acolo pentru a-i intampina cand vin acasa. Si devin cel mai frumos suport pentru jocuri noi.

Atunci cand copilasii ajung in acest stadiu ar fi foarte bine sa se ofere un plus gigant. Este cel care va ramane in camera si care se poate adapta celor mai diverse jocuri. Copilasii pot discuta cu el, sa bea ceaiul impreuna sau sa ia masa impreuna, de ce nu.

De interes:  De ce sucul natural de fructe este o opțiune sănătoasă

Articol recomandat de catre specialistii de la sergadionline.ro – siteul unde gasesti sute de jucarii pentru copii la preturi irezistibile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.