În vremuri grele, ASU Poli revine pe „Știința”!

După două jocuri jucate anul acesta pe „Marele Oval”, ASU Politehnica revine pe „Știința” pentru jocul Concordia Chiajna. Motivele sunt legate de faptul că, sâmbătă dimineața, pe „Dan Păltinișanu” se joacă rugby, iar ilfovenii aveau deja biletele de avion pentru revenire cumpărate, iar jocul nu a putut fi reprogramat.

Poli a căzut sub linia de retrogradare, iar Petruescu e conștient că presiunea e pe el. Va avea tot lotul valid, inclusiv Călin Jurj, lovit în meciul cu Rapid. „O partidă între două echipe care, cu siguranță, nu sunt mulțumite de debutul de campionat pe care l-au avut. Chiajna are 6 puncte după patru jocuri, deși a disputat trei meciuri pe teren propriu. O echipă care vine din Liga I, care și-a păstrat o serie din jucători, plus transferuri: Greab, Dumitraș, Dobrosavlevici, Albu, Olteanu, Fota, Ivanovici, Grădinaru, plus cei doi veniți de la echipe din Franța. O echipă cu multă experiență, cu siguranță nu e mulțumită cu cele 6 puncte. Noi suntem Politehnica Timișoara, pretențiile și așteptările sunt foarte mari la acest club și nu ne putem permite să stăm mult sub linie. Am discutat foarte mult cu jucătorii în această perioadă, nu în ideea de a găsi vinovați, ci de a găsi soluții pentru a obține cele 3 puncte la meciul de sâmbătă. Este o partidă importantă, dar nu decisivă, atâta timp cât mai sunt 33 de etape, dar pentru o desfășurare ulterioară a campionatului este important să câștigăm meciul de sâmbătă, pentru a avea liniștea necesară”, a declarat Petruescu.

De interes:  Cum se face fierul forjat si de ce este atat de apreciat?

Jucătorii sunt și ei optimiști. Alex Cherecheș crede că unitatea echipei va aduce un reviriment. „Știm și noi că ne așteaptă un meci greu datorită jucătorilor experimentați pe care îi are Chiajna. Mulți sunt jucători care au avut și sezoane în Liga I, dar cred că ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Avem un grup puternic, un grup unit și dacă vom face tot ce depinde de noi, cu siguranță vom scoate un rezultat pozitiv sâmbătă”, a punctat Cherecheș.

Călin Popescu, revenit vara aceasta la Politehnica, e și el încrezător. „Mă bucur că am revenit la Poli Timișoara. Depinde de prestațiile mele dacă voi juca și de ce viziune are domnul antrenor, iar eu voi respecta asta. Sunt optimist cu privire la meciul de mâine, sper să luăm cele 3 puncte. Eu am venit aici ca să cresc și să ajut echipa cât pot”, a mai spus Popescu.

Meciul începe sâmbătă, la ora 11 și nu este televizat.

De interes:  “Focul” lui Ioan Mato, pe simezele unei expoziţii inedite. Casa de Cultură a Studenţilor prefaţează jubileul industriei reşiţene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.