Cadourile sunt un ritual plăcut și inventiv prin care îți poți arăta iubirea, recunoștința și devotamentul față de o persoană dragă ție. Indiferent de ocazie, prietena ta va aprecia întotdeauna că te-ai gândit la ea, ai făcut-o să se simtă specială și ai vrut să îi faci o surpriză. Petrece o seară romantică alături de iubită, la un restaurant în oraș sau în confortul locuinței tale, pentru ca relația voastră să fie fără cusur! 

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadou să îi cumperi iubitei tale, atunci consultă lista următoare și alege darurile potrivite pentru partenera ta. Surprinde-o cu un cadou aparte, cu siguranță se va bucura!

Cadou 1. Produse make-up

Iubita ta cu siguranță va aprecia o trusă de machiaje, mai ales dacă îi oferi culorile sale favorite, texturile sau chiar brandurile pe care le folosește. Poți alege produsele de la Sephora Collection, acestea fiind de calitate și la prețuri atractive. O vei cuceri a 2-a oară cu o astfel de trusă make-up!

Alege o mascara, un fard de pleoape în nuanțele favorite: îi plac culorile vii, nude, negru-alb, texturile mate sau sidefate? Totodată, poți adăuga în cadou un ruj sau chiar un balsam de buze hrănitor pe care-l poate folosi pe întreaga perioadă a zilei! Dacă locuiți împreună, atunci poți descoperi întocmai ce produse folosește și chiar dacă are nevoie urgent de unul anume: în cazul în care flaconul este aproape gol. 

Cadou 2. Mireasma preferată

Un alt cadou pe care îl poți oferi iubitei tale este parfumul. Deoarece există numeroase arome și esențe, va trebui să depistezi care sunt miresmele favorite ale prietenei tale, fie acestea florale, fructate, fresh, gurmande, orientale. Există mai multe modalități prin care poți afla care sunt esențele favorite: o poți întreba direct, îți poți da seama după aromele pe care le simți în preajma ei sau poți vedea brandul și familia olfactivă pe sticluța de parfum.

Cadoul 3. Buchetul de flori

Buchetul de flori este un cadou pentru toate ocaziile! O poți surprinde oricând cu florile ei favorite: trandafiri, crini, orhidee sau chiar floarea soarelui! Un astfel de buchet îi va pune zâmbetul pe buze și îi va face ziua mai bună, așa că indiferent dacă oferi acest cadou dis-de-dimineață sau imediat cum ajungi acasă de la programul de muncă, va fi cu adevărat apreciat!

Cadou 4. Lenjerie intimă romantică

Pentru serile intime și romantice pe care le petreci împreună cu iubita ta, îi poți oferi cadou o lenjerie intimă. Îi va oferi un plus de încredere și va știi că o apreciezi și că o consideri frumoasă, atrăgătoare și elegantă. Alege o lenjerie care crezi ca i-ar plăcea ei, dar și ție, fie aceasta albă, roșie, neagră, în două piese sau într-una singură.

Cadou 5. Shopping spree

Ce spui de o surpriză care o va da pe spate pe parteneră? Alege unul dintre magazinele ei favorite de haine pentru un shopping spree și spune-i să-și aleagă ceea ce își dorește sau are nevoie. Cu siguranță va fi un cadou pe cinste și le va prietenelor ei despre această aventură. Mai mult, cu ocazia aceasta îți poți îmbogăți și tu garderoba, așa că nu te așeza din start pe canapea, ci dă o tură de magazin!

Alături de cadourile prezentate anterior, este important să te gândești la pasiunile, hobby-urile și personalitatea prietenei tale. Dacă știi că are nevoie de un obiect anume, atunci alege să îi cumperi un cadou util, în defavoarea unuia drăguț și romantic. Totodată, ține minte că alături de darurile oferite, ea își va dori să petreacă cât mai mult timp împreună cu tine!

De interes:  Divertisment „pe pâine” la Festivalul Ceaunelor din Giarmata Vii! Romică Țociu și Cornel Palade, în mijlocul pasionațiilor de gastronomie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.