Ida Spa Bucuresti – pentru relaxare si sanatate

Pentru a scăpa de stres și pentru a beneficia de relaxare, este recomandat să vizitezi în mod regulat centrul Spa Bucuresti. Chiar și în Roma antică, locuitorii au apreciat astfel de proceduri, pentru că numai cu ajutorul lor absolut toată lumea își poate îmbunătăți starea fizică și mentala, fără efort suplimentar. În plus, împărații romani au apreciat în mod deosebit folosirea masajului diferit, având în vedere că numai cu aceasta procedura revine sănătatea.

Beneficiile Spa

Este imposibil să pierzi ocazia unică de a vizita centrul Ida Spa Bucuresti, la un preț incredibil de competitiv. Avantajul real al tratamentelor spa este faptul că o varietate de proceduri terapeutice cu uleiuri botanice, masti cosmetic pentru corp, fata si par, precum și pietre sunt folosite ca materiale suplimentare. Toate acestea ajută la eliminarea diferitelor toxine și a altor substanțe nocive care se acumulează periodic în organism. Cu procedurile de la centrul Ida Spa Bucuresti vei ajunge la relaxarea semnificativă a mușchilor și îmbunătățirea semnificativă a circulației sanguine. În plus, tratamentele spa sunt destinate optimizării activității tuturor sistemelor corporale și accelerării proceselor metabolice.

De interes:  Un nou episod „Ghilotina”? Administrația Robu pune iar ținta pe cablurile din zona centrală

Programe si abonamente Spa Bucuresti

De asemenea, un abonament la spa Bucuresti poate fi un cadou excelent pentru o zi onomastica sau chiar fara niciun motiv.  Intrand în exclusivitate pe mâinile unui specialist cu experiență, vei scapa de grijile cotidiene si vei simti o adevărată plăcere. O caracteristică distinctivă a centrului spa,  este aceea că în lista de servicii clienții vor găsi nu numai tratamente de relaxare, ci si tratamente pentru frumusete.

Masajul cu utilizarea de uleiuri esențiale, este o procedură de restaurare minunată. În plus, nu numai că va elimina senzațiile neplăcute, ci va oferi și o usurare extraordinară, incomparabilă cu orice altceva. De asemenea, mulți sportivi recomandă vizitarea centrului Spa Bucuresti, deoarece procedurile de aici, sunt cele mai bune metode  de a pregăti corpul pentru efort fizic, precum și pentru a crește elasticitatea pielii și a mușchilor. În plus, profesioniștii cu experiență iti vor oferi sfaturi profesionale cu privire la procedurile care se pot desfășura independent.

Gama completa de tratament

Centrul Ida Spa Bucuresti ofera o gamă completă de tratamente faciale și corporale, care iti vor crea o relaxare completă. Procedurile combină tendințele moderne naturopatice cu programele bazate pe practicile locale din Bali pentru sănătate. Vei simti o adevarata plăcere cu baile cu uleiuri, lapte si petale de trandafir oriental sau te vei simti complet recuperate dupa o procedura de impachetare luxurianta. Tratamentele corporale exclusive, precum și ingrediente naturale, cum ar fi plantele locale, orezul bilezian mărunțit și sarea proaspătă a mării, sunt avantajele unei terapii cu adevărat transformatoare, pe care specialiștii de la centrul Ida Spa Bucuresti le folosesc.

De interes:  Școala Duală oferă tinerilor specializările de care au nevoie!

 

De asemenea, se folosesc numai produse naturale de îngrijire a unghiilor și lacuri premium. Toți specialiștii sunt inalt calificati și au învățat numeroase tehnici de masaj, inclusiv masaje tradiționale balineze, masaj thailandez și multe alte tehnici. O abordare holistică a vindecării corpului, care este respectată de către maeștrii spa, se manifestă și prin faptul că în timpul tratamentelor spa se practică meditația și lucrul cu chakrele. Unicitatea salonului Spa Bucuresti constă, de asemenea, în faptul că angajații au câștigat multă experiență în prepararea uleiurilor de masaj și a scruburilor, folosind doar ingrediente naturale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.