ACS Poli are un nou administrator special. Asigurări că echipa autorităților va continua în Liga a III-a!

De vineri, 5 iulie, ACS Poli are un nou administrator special, după ce Radu Birlică și-a dat demisia. Adunarea generală inițială a fost convocată prima dată joi, 4 iulie, dar nu a fost întrunit cvorumul necesar. Până la urmă, s-a optat pentru o persoană care a fost în club din 2012: Petrea Mușat.

Aceasta nu a fost prima variantă luată însă în discuție. Primele propuneri vehiculate au fost un membru PNL Timiș ce deține și un restaurant în Timișoara, dar și suporterul-blogger Ștefan Cârpanu. Până la urmă, nici cel de-al doilea nu a dorit postul. Astfel, s-a ajuns la Mușat, cel care se ocupa de întocmirea dosarului de licențiere a echipei și care a activat și la vechea Poli, a lui Marian Iancu. Mușat a fost propus de Consiliul Local Timișoara, dar și de Ioan Miculaș. Universitatea Politehnica a trimis un vot prin corespondență, iar Consiliul Județean Timiș nu s-a prezentat, la fel ca la numirea lui Birlică.

Deoarece trei din cei patru membri fondatori ai ONG-ului ACS Poli și-au exprimat voturile, Mușat a fost validat. „Adunarea generală a luat act de demisia lui Radu Birlică, l-a revocat din funcție și l-a desemnat pe Petrea Mușat ca nou administrator special”, ne-a declarat administratorul judiciar, Bogdan Alic. În ceea ce privește procedura de insolvență, ACS Poli rămâne în faza de observare și nu s-a stabilit un termen pentru alcătuirea unui plan de reorganizare.

De interes:  Investițiile in parcuri fotovoltaice, o afacere de viitor!

Clubul nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, dar Alic spune că echipa de seniori se va înscrie în Liga a III-a. „Există actele astfel încât echipa să se înscrie în campionat și se va înscrie”, a mai spus Alic. Termenul de înscriere la FRF este data de 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.