Iata cum un service instalatii frigorifice are grija de afacerea ta!

service instalatii frigorifice

Daca esti pe punctul de a-ti deschide o unitate comerciala sau o afacere similara, ar trebui deja sa ai numarul unui service instalatii frigorifice salvat in telefon. Asemenea servicii nu ar trebui asigurate dupa ce incepi sa administrezi un sistem de instalatii frigorifice care poate prezenta anumite probleme sau defectiuni.

In cele mai multe cazuri, un astfel de service nu numai ca va avea grija de afacerea ta, dar ti-o va si salva. Partea mai putin buna este ca, in Romania, aceasta cultura a contractelor cu service-uri autorizate aferente unei anumite afaceri nu este inca bine pusa la punct.

Apoi, cei care inteleg nevoia unui astfel de service nu o inteleg pe deplin si astfel apeleaza la cele mai ieftine servicii. Evident, acestea fac de obicei mai mult rau decat bine.

Ce inseamna un contract cu un service instalatii frigorifice de top?

Orice unitate comerciala are un spatiu care trebuie mentinut in permanenta la rece. In caz contrar, bunurile si alimentele perisabile care trebuie tinute la temperaturi scazute vor rezista mult mai putin – iar acest lucru marcheaza o pierdere de profit.

De interes:  Avram Iancu revine la Moldova Nouă cu un mesaj extrem de important: „Schimbarea eşti tu”

Drept urmare, atunci cand apare o defectiune la nivelul instalatiilor tale frigorifice, trebuie sa stii ca poti apela la un service autorizat – dar asta nu e tot! Service-ul respectiv trebuie sa iti poata pune la dispozitie servicii de top!

  • Interventii prompte in caz de urgenta – timpul inseamna bani si fiecare minut in care instalatia ta frigorifica nu functioneaza te aduce cu un pas mai aproape de dezastru;
  • Mentenanta si monitorizare realizate in mod constant – mentenanta regulata este oarecum de domeniul trecutului. In ziua de astazi, un service instalatii frigorifice de top iti poate pune la dispozitie monitorizare in timp real, de la distanta;
  • Servicii de eficientizare a consumului – nu in ultimul rand, service-urile de top sunt si in rand cu cerintele privind eficientizarea energetica a afacerilor; tocmai de aceea, acestea iti pot oferi si audituri energetice realizate la nivelul intregului sistem frigorific.

Pe scurt, un astfel de contract te ajuta, efectiv, sa economisesti bani. Prin intermediul mentenantei preventive, regulate si in timp real, dar si cu ajutorul auditului energetic mentionat, costurile unui service instalatii frigorifice se vor amortiza extrem de rapid.

De interes:  Căminul tău, o oază de relaxare - Ce să achiziționezi pentru a face casa mai frumoasă

De ce ar trebui sa inchei un contract cu un astfel de service cat mai repede?

Dupa cum am mentionat, o simpla defectiune poate cauza o pierdere majora de profit. Totodata, atunci cand nu ai semnat un contract, nu vei fi pe lista de prioritati a service-ului. Chiar daca vrei ca un service de top sa te ajute in rezolvarea problemelor, acestia pot fi deja prea incarcati pentru a te asista.

Astfel, nu trebuie sa pierzi timp! Contacteaza-i astazi pe expertii ServiceFrigOnline si afla de ce tip de contract service instalatii frigorifice ai nevoie pentru afacerea ta. Acestia sunt adevarati profesionisti in industrie si vor face tot posibilul ca afacerea ta sa-si mentina temperaturile scazute, indiferent de cat de puternic este valul de caldura din aceasta vara!

Echipa ServiceFrigOnline poate fi contactata online sau la numarul de telefon afisat pe platforma lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.