Cu siguranta ai auzit ca dupa 25 de ani de casatorie se sarbatoreste nunta de argint, iar dupa la 50 de ani se celebreaza nunta de aur. Acestea sunt cele mai cunoscute, dar nu si singurele momente festive dintr-o casnicie. Sunt multe alte momente care se onoreaza si, mai mult, fiecare isi are propria floare simbolica. Daca esti pe cale sa sarbatoresti un astfel de moment, comemoreaza relatia ta infloritoare cu buchetul adecvat si profita de ofertele pe care le poti gasi la florarie online Bucuresti.

Garoafa – floarea primului an de casatorie

Datorita florilor atragatoare si vibrante, garoafele sunt folosite dintotdeauna ca simbol al iubirii tinere si pasionale. Primul an de casatorie este un moment emotionat in viata unui cuplu si face parte din etapa de inceput numita atat de sugestiv “perioada de miere”, iar garoafa este floarea cea mai potrivita pentru a celebra acest moment.

Floarea-soarelui – pentru al treilea an de casnicie

De interes:  Consecintele administrarii de steroizi

Exact ca tulpina robusta a florii-soarelui, in al treilea an de casatorie s-a creat un parteneriat puternic intre sot si sotie. Floarea-soarelui isi indreapta mereu fata catre soare, iar atunci cand nu este soare, florile invecinate ale acestei minunate plante formeaza perechi de cate doua, si isi intorc fata una catre cealalta, ceea ce este foarte sugestiv pentru viata in cuplu. Floarea-soarelui reprezinta provocarile depasite impreuna, dar si zilele luminoase si armonioase care urmeaza pentru o casnicie.

Margareta – floarea pentru al cincilea an de casatorie

Cu toate ca margaretele sunt considerate flori simple, structura si textura acestora este incredibil de interesanta. Dupa cinci ani de casatorie, viata in cuplu a intrat deja in rutina, provocarile si surprizele fiind mai rare. Margareta este considerata o floare banala, dar suprinzatoare si, totodata, simbolizeaza fidelitatea si iubirea vestica – de aceea este ideala pentru a celebra al cincilea an de casnicie.

Trandafirul – floarea pentru sarbatorirea a 15 ani de casnicie

De interes:  Cum decorezi cu tablouri?

Pentru cei 15 ani de casnicie poti sa alegi buchete de trandafiri spectaculoase, acestea fiind ideale pentru a marca o perioada importanta din viata unui cuplu care a trecut deja prin multe incercari si provocari. Dupa 15 ani, sotul si sotia au avut parte de bine si de rau si, indiferent de ce s-a intamplat, relatia lor a ramas la fel de puternica si plina de pasiune ca la inceput, iar trandafirii sunt perfecti pentru acest moment de comemorare.

Irisul – floarea pentru 25 de ani de casatorie

Floarea de iris simbolizeaza spiritualitatea, dragostea si pasiunea, fiind ideala pentru a comemora nunta de argint, sau 25 de ani de casatorie. Inalt si vibrant, irisul este o evocare a fortei, demnitatii si tariei de caracter, fiind simbolul perfect pentru o relatie luminoasa si echilibrata, bazata pe respect si intelegere.

Gladiola – floarea ideala pentru celebrarea a 40 de ani de casatorie

Derivat din latinescul gladius care inseamna sabie, numele florii de gladiola este un mesager al iubirii neconditionate fata de partenerul de viata. Indiferent de incercarile prin care ati trecut, iubirea inca exista si iti strapunge inima exact ca o sabie.

De interes:  Drăgășani - raiul vâlcean al degustătorilor de vin

Trandafirii galbeni si violetele – florile pentru 50 de ani de casatorie

Nunta de aur, sau 50 de ani de casnicie sunt o realizare uimitoare care merita marcata cu doua flori in culori complementare. Trandafirii galbeni si violetele simbolizeaza viata a doi oameni care s-au reunit pentru a se sprijini si completa reciproc si neconditionat.

Acum, cand stii semnificatia fiecarei flori, vei putea sa alegi buchetul adecvat pentru a sarbatori adecvat fiecare an de casnicie. Nu uita, insa, ca fiecare zi este impotanta si ca te poti bucura de ocazia de a-ti exprima respectul si admiratia fata de partener mult mai des, oferindu-i floarea preferata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.