Urmeaza sa calatoresti cu avionul si ai ca punct de plecare Aeroportul Henri Coanda, dar nu stii care este cea mai eficienta metoda in care poti ajunge la aeroport?

Modalitatea preferata de transport al celor care vin la Otopeni este in general masina personala pe care o lasa apoi intr-un loc de parcare rezervat din timp.

Continua sa citesti si descopera care sunt persoanele care aleg de obicei serviciile de rezervare parcare Aeroport Otopeni, de ce aleg parcarile private si daca si tu te incadrezi intr-una dintre aceste categorii.

Persoanele care calatoresc frecvent

Cei care calatoresc des in afara tarii sunt cei care aleg cel mai des sa isi rezerve un loc intr-o parcare langa Aeroportul Otopeni.

Daca te incadrezi in aceasta categorie si ai obiceiul de a-ti planifica din timp calatoriile, cea mai buna alegere pe care o poti face este o parcare in imediata apropiere a aeroportului.

Rezervand in avans un loc de parcare la Otopeni salvezi timpul pe care l-ai petrece in tranzit sau cautand un loc de parcare potrivit. In plus, poti calatori fara sa ai stresul ca vei intarzia, deoarece nu depinzi de transportul in comun sau de soferii de taxiuri.

De interes:  Locuință in flăcări !

Familiile cu copii mici

Atunci cand calatoresti cu copii ai mai multe bagaje, trebuie sa le acorzi atentie, sa ii tii ocupati ca sa nu se plictiseasca, toate in timp ce iti cari propriile bagaje si incerci sa ajungi la timp la aeroport.

Rezervand un loc intr-o parcare de langa Aeroportul Otopeni esti 100% sigur ca ai un loc garantat si ca nu vei pierde timpul cautand un loc in care sa iti lasi masina.

In plus, poti alege o parcare privata ce se afla in imediata apropierea a aeroportului si are locuri speciale pentru cei care calatoresc alaturi de cei mici, asa cum este noua parcare de langa Aeroportul Otopeni despre care vei afla la sfarsitul acestui articol.

Persoanele cu nevoi speciale

Persoanele cu dizabilitati sau cu alte nevoi speciale se confrunta adesea cu dificultati in a gasi un loc de parcare adecvat, care sa fie cat mai aproape de aeroport.

Daca te afli in aceasta situatie sau calatoresti alaturi de o persoana cu nevoi speciale, pentru a evita stresul gasirii locului de parcare potrivit, il poti rezerva din timp. Parcarile de langa Aeroportul Otopeni au locuri special pregatite, care sunt usor accesibile.

De interes:  Casă amenințată de flăcări, la Moldova Veche

In plus, poti alege serviciile singurei parcari private de langa Otopeni care se afla la doar cinci minute de mers pe jos de aeroport, are locuri speciale pentru persoanele cu dizabilitati si serviciu de shuttle inclus in pretul parcarii .

Persoanele care calatoresc pe termen lung

Cei care calatoresc in strainate pe perioade lungi de timp si vin cu masina la aeroport prefera parcarile private din apropierea aeroportului. Principalele motive sunt:

  • masina este mai protejata decat daca ar lasa-o intr-o parcare publica sau pe marginea drumui
  • accesul facil de la si catre aeroport, multe parcari avand si servicii de shuttle inclus.

Daca vrei sa rezervi un loc intr-o parcare langa Aeroportul Otopeni, Olimpia Airport Parking este situata la doar cinci minute de mers pe jos de acesta, este singura parcare acoperita din apropierea aeroportului si ofera clientilor sai unele dintre cele mai bune servicii.

Rezerva-ti locul de parcare langa Otopeni simplu si rapid – acum si online!

De interes:  Cele mai importante aspecte legate de recrutarea personalului extracomunitar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.