„Numărul colegilor din Caraş creşte zilnic, la fel şi la nivel local”

Spectrul politic de la malul Dunării devine pe zi ce trece tot mai interesant! Și asta pentru că oamenilor din Moldova Nouă le este dat să cunoască un nou partid: Uniunea Salvați România. Iar, în acest caz, ideea de noutate vine la dublu: o dată, este un partid novice în politica din orașul traversat de Dunăre, iar pe de altă parte, frâiele acestui partid se află, la nivel local, în mâinile unei femei.

Chiar dacă filialele locale ale celorlalte partide din zonă sunt reprezentate, în mare parte, de bărbați, Vrăjitor nu vede nicio diferență dacă la cârma unui partid s-ar afla o femeie. Ce-nseamnă să fii o reprezentantă a sexului frumos și să militezi pentru ideile partidului din care faci parte? „Pentru oricine, să conducă o filială USR, să facă parte dintr-un partid format din oameni noi în politică înseamnă un lucru extraordinar, dar și o provocare. Sper ca tot mai multe femei se prindă încredere în ele și să facă pasul spre implicare în comunitatea în care trăiesc. Avem nevoie de ele”, declară șefa USR Moldova Nouă pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Din spitalul din Caransebeș lipsesc medicamente de o importanță vitală! Din 9.000 de pacienți, doar 16 reclamă că li s-a cerut șpagă!

La momentul actual, șefa filialei USR Moldova Nouă se bucură de creșterea numărului de membri atât la nivel național („după alegerile din 26 mai ne îndreptăm spre cifra de 20.000”), cât și la nivel județean sau local (Organizația pe care o conduce numărând 26 de membri, printre care: români, sârbi, cehi și maghiari).

Doina Vrăjitor spune că foarte mulți oameni de bună credință sunt interesați de USR, motiv pentru care aceasta lansează o invitație tuturor simpatizanților: „Pe această cale, lansez o invitație către toți simpatizanții noștri: înscrieți-vă pe «USR Înscriere» sau contactați-ne pe paginile de Facebook: «USR Caraș» sau «USR Moldova Nouă». Vă așteptăm alături de noi!”.

Având semnale din partea tot mai multor cetățeni, Doina Vrăjitor spune că nu se vor opri doar la filiala de la Moldova Nouă (ținând cont de alegerile care urmează să aibă loc în 2020), ci „vom face filiale și vom avea candidați în fiecare comună din Clisura Dunării. Avem multe semnale de la oameni dornici să se alăture USR-ului”.

De interes:  Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) se organizează și în Școli academice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.