Hrană umedă pentru câini: ce avantaje îi oferă animalului tău?

Ai un câine și vrei să-i oferi o alimentație corectă, în conformitate cu vârsta sa, dar și cu nevoile care vin la pachet cu rasa din care face parte?

Hrana umeda caine este o alegere inspirată în foarte multe cazuri, mai ales că este adorată de câini. Ai grijă, însă, la modul în care o dozezi și o combini cu hrana uscată, pentru ca prietenul tău să aibă parte de o alimentație echilibrată!

Hrana umedă câini, delicioasă și gustoasă

Cu siguranță nu există niciun câine, indiferent de rasa din care face parte, care să prefere hrana uscată în detrimentul celei umede. Acest lucru se datorează faptului că hrana umedă este mult mai gustoasă și mai delicioasă, având un miros pregnant, care atrage animalul foarte ușor, îmbiindu-l să mănânce.

Ideală pentru pui și câini seniori

Dacă ai luat un pui de cățel de la mama lui recent și observi că acesta încă nu agreează bobițele uscate, cu siguranță îl vei putea hrăni cu plicuri sau conserve. Datorită faptului că hrana umedă este moale, ea este ușor de mestecat și de inghițit de către căței. În același timp, este potrivită și pentru seniorii ai căror dinți s-au tocit în timp și care nu mai au capacitatea de a mânca ușor boabe uscate.

De interes:  Cele mai cool jocuri de societate în care merită să investești

Hrana umedă, potrivită pentru câinii care suferă de obezitate

Hrana umedă este recomandată atunci când observi că animalul tău de companie s-a îngrășat foarte mult. Nu puțini sunt câinii care ajung să sufere de obezitate, iar plicurile și conservele îți sunt de ajutor pentru că le poți doza ușor și ai la dispoziție o multitudine de variante create special pentru astfel de situații. Dacă vrei să fii sigur ca investești în hrana umedă potrivită, poți cere și sfatul unui medic veterinar.

Afecțiuni

Afecțiunile de la nivelul stomacului îți pot împiedica prietenul necuvântător să mai mănânce boabe uscate. În această situație, de preferat este să te reorientezi către conservele de tip gastro, care au în componența lor ingrediente menite să ajute sistemul digestiv al animalului. Nu-ți face griji: atunci când cățelul se vindecă, poți începe să combini hrana umedă cu cea uscată, până elimini cu totul plicurile și conservele din alimentație, revenind la stilul normal de viață al câinelui.

De interes:  Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

Un nivel optim de hidratare

Din diferite motive, unii câini refuză să bea suficientă apă. Poți rezolva această problemă cu ajutorul hranei umede: ea hidratează foarte bine, oferindu-i animalului toate cele necesare pentru ca sistemul său digestiv să funcționeze în parametri normali. Combină, însă, plicurile și conservele cu apă și ajută-ți prietenul să se obișnuiască să bea apă.

Plicurile și conservele, dozate în cantități optime

Un alt avantaj, pe care trebuie să-l iei în considerare când vine vorba despre hrana umedă este că o găsești în magazinele fizice, dar și pe Internet sub formă de conserve și plicuri. De cele mai multe ori, produsele sunt gata dozate în porții pe care le poți oferi animalului, fără să te mai întrebi dacă îi dai suficientă mâncare. Această soluție este practică și eficientă.

Poți comanda hrana umedă direct de pe Internet

Timpul este limitat pentru toată lumea într-un prezent în care sarcinile de zi cu zi sunt din ce în ce mai numeroase. De aceea, indicat este să studiezi online produsele pe care le ai la dispoziție, urmând ca după plasarea comenzii să primești acasă conservele sau plicurile în cel mai scurt timp.

De interes:  Invitatii de nunta ieftine: tot ce trebuie sa stii despre ele!

Online, pe site-ul NovaFood.ro găsești toate cele necesare pentru o alimentație corectă a câinilor, dar și a pisicilor. Studiază gama de hrana uscata pisici, dar și pe cea uscată și umedă pentru câini, pentru a putea lua decizia corectă!

Date de contact:

E-mail: office@novafood.ro

Telefon: 0724239215

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.