„Leii” din Banat revin în arenă! SCM Timișoara începe meciurile din play-off la Craiova

Campionatul de baschet a fost întrerupt două săptămâni, dar baschetbaliștii de la SCM Timișoara nu au fost în această perioadă în vacanță. Motivul pauzei a fost legat de Cupa României de baschet 3X3, turneul Final Four al Cupei României (la care timișorenii nu s-au calificat) și All Star Game. De miercuri, alb-violeții vor începe meciurile foarte importante din play-off.

Cupa României de baschet 3X3 s-a jucat la București, în Arena de Baschet. SCM Timișoara a luat medalia de bronz, după ce a pierdut un singur meci. În grupe, bănățenii au câștigat la scorul de 22-9 cu Sighetu Marmației și 21-16 cu BCMU FC Argeș Pitești. În sferturi, a urmat un nou succes, la scorul de 21-15 cu Rapid București. În semifinale însă, alb-violeții au cedat cu 20-18 cu Baschet Club Athletic Constanța, cea care a câștigat apoi și trofeul și care l-a avut în teren pe fostul internațional Virgil Stănescu. În finala mică, Timișoara s-a impus cu 21-14 în fața celor de la Miercurea Ciuc. Au jucat la timișoreni Dragoș Diculescu, Alexandru Coconea, Bogdan Penciu, Cristian Mocrițchi și Mihai Ursan.

De interes:  Alege Eden Bride pentru rochii de mireasa ieftine

Dacă SCM Timișoara nu s-a calificat la turneul Final Four al Cupei României, echipa s-a consolat măcar cu faptul că l-a avut la Cluj pe Dragoș Diculescu, la All Star Game. Jucătorul echipei bănățene a făcut parte din Team Kuti, care a pierdut Meciul Stelelor la scorul de 110-103 în fața celor de la Team Bobe. Diculescu a jucat peste 14 minute, timp în care a reușit să înscrie 6 puncte, completate de 6 recuperări și 3 pase decisive.

În play-off, SCM Timișoara va juca primele meciuri la Craiova. Primul joc e miercuri, de la 18,30, iar apoi, se joacă din nou vineri, de la aceeași oră. SCM U Craiova va veni la Timișoara apoi la data de 1 mai. Se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din cinci jocuri. Dacă e necesar, se va mai juca un meci la Timișoara în 3 mai. Decisivul, dacă va mai fi cazul, ar urma să se joace la Craiova, în 6 mai.

De interes:  Generatorul de abur – nelipsit din afacerile HoReCa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.