Aflat la ediția a III-a, gustosul Festival al Ceaunelor va avea loc în acest weekend pe terenul de sport din localitatea timișeană Giarmata Vii. Pe lângă preparatele pregătite de bucătari iscusiți, gurmanzii vor avea parte și de un program artistic plin de umor.

În vreme ce pasionații de mâncăruri tradiționale se vor întrece în prepararea bucatelor, inegalabilii Romică Țociu și Cornel Palade vor „servi”, la rândul lor, un show de divertisment în care ingredientul principal va fi umorul. Evenimentul va avea loc duminică, 29 septembrie. Organizatorii vor acorda trei premii, dar dacă juriul consideră, se pot acorda și premii speciale.

Anul acesta, gustosul Festival al Ceaunelor își adună participanții în frumoasa comunitate din Giarmata Vii. Așa cum v-am obișnuit an de an, vă așteptăm cu bucate gustoase, ceaune aburinde pline cu preparate meșteșugite atent de participanți, program cultural-artistic și multe surprize! Invitații speciali din acest an sunt «chefi» Romică Țociu și Cornel Palade, care ne vor încânta cu momente umoristice și vor fi alături de participanți, degustând atent din toate preparatele”, au anunțat organizatorii. 

Iată programul evenimentului:

  • 8.00 – 09.00: predarea ingredientelor;
  • 10.00: start prepararea ceaunelor și deschiderea Festivalului de către „chefi” Romică Țociu și Cornel Palade;
  • 10.00: DJ Victor Diaz – program artistic și divertisment;
  • 15.00 – premierea celor mai bune preparate la ceaun.
De interes:  Accident grav pe DJ 680! Un bărbat a intrat in plină curbă intru-un alt autoturism aflat pe sensul opus de mers !

Evenimentul este organizat de Asociația ProDatina cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Ghiroda.

Sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.