Poti crea aplicatii de Android

Aplicatiile Android sunt la mare cautare, iar cei care stiu sa le programeze cu siguranta au un loc stabil pe piata muncii si castiga destui bani incat sa nu aiba grija zilei de maine.

Pornind de la aceasta idee, ne-am interesat daca poti face aplicatii pentru Android fara cunostinte de programare si am ajuns la un articol de pe Gadgetel care ne arata cateva moduri in care poti face acest lucru.

In principal este vorba de trei site-uri: Appery.io, Mobile Roadie si Good Barber care permit crearea aplicatiilor de Android folosind elemente de drag and drop.

Cu toate astea, articolul despre site-uri care permit crearea aplicatiilor Android fara cunostinte de programare stabileste si cateva limite.

Aceste limite se refera in principal la functionalitatile pe care aplicatiile le pot avea si la scalabilitatea acestora.

Spre exemplu, nu poti face o aplicatie complexa precum Facebook sau Telegram fara sa stii programare si cu siguranta nu poti obtine astfel un job bine platit intr-o agentie de App Developement.

De interes:  Tips&tricks: de ce sa cumperi produse pentru animale doar de la un distribuitor veterinar autorizat?

In general, aplicatiile care pot fi create fara sa stii programare sunt destul de simple si pot fi, spre exemplu, aplicatii care sa iti trimita in fiecare zi cate un citat din cele incarcate de tine ca notificare.

De asemenea, o metoda foarte intalnita de a face o aplicatie usor este transformarea blogului sau site-ului intr-una. Acest lucru se realizeaza printr-un feed RSS si functioneaza asemanator cu feed-urile deja consacrate din browsere sau din cititoare de feed-uri precum Feedly.

In concluzie, raspunsul la intrebare este da, poti face Aplicatii Android fara cunostinte de programare, dar ai nevoie de aceste cunostinte pentru a obtine un job in domeniu si a ajunge la acel salariu la care multi viseaza.

De mentionat este si faptul ca nu toate site-urile prezentate sunt gratuite, multe reusind sa faca doar lucruri de baza in varianta free, iar pentru mai multe optiuni trebuie platita o taxa lunara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.