GOM, un proiect unic în România, cucerește județul Caraș-Severin! După Reșița, maeștrii sportului de contact au ajuns la Oravița | Express de Banat

Sportul de contact câștigă teren în Caraș-Severin. După ce reșițenii au aflat detalii din culisele jiu-jitsu-lui brazilian, a venit rândul orăvițenilor să ia contact cu ceea ce înseamnă GOM – un proiect unic în România.

Când cei mai mulți dintre noi se pregăteau intens pentru sărbătorile pascale, la Oravița se marca o premieră: prima demonstrație de jiu-jitsu brazilian pentru spectatorii orașului din Valea Carașului. Sâmbătă, 27 aprilie, peste 30 de sportivi din Arad, Timiș și Caraș-Severin s-au luptat în cadrul celei de-a patra ediții a GOM (Guest Open Mat), proiectul care devine tot mai cunoscut în vestul țării și are tot mai mulți adepți în întreaga țară.

CITEȘTE ȘI: Demonstrație inedită la Reșița! Jiu-jitsu brazilian, în sala din Triaj

Cele cinci echipe participante au fost: Titans Fight Team HQ, ASAHI DOJO – Martial Arts Gym, CS Makoto Dojo Arad, Iguana Fight Team Timișoara și Titans Oravița – gazda evenimentului, organizat de coordonatorul echipei, Marțian Lepa. Sportivii s-au confruntat într-o demonstrație de zile mari care s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea” din Oravița.

De interes:  Ce trebuie sa stii despre fondul de ten

„Vreau să aducem mulțumiri tuturor sportivilor participanți, domnului primar și Primăriei Oravița, fără de care chiar nu am fi reușit să organizăm GOM 4 la Oravița, pentru că, datorită sprijinului financiar asigurat de Primărie, am reușit să achiziționăm diferența de saltele și o parte din echipament. Vreau să mai aducem mulțumiri firmelor Banat Farming și Tipo Art, care au fost alături de noi și ne-au ajutat”, a declarat Marțian Lepa.

„În 2014 am început o colaborare, de care sunt foarte mândru, cu domnul director Marțian Lepa pe partea de jiu jitsu și așa a luat naștere Titans Oravița. Puțină lume știe, chiar foarte puțină, aș putea spune, că de atunci până în prezent am rezistat eroic datorită acestui om extraordinar, datorită entuziasmului și dragostei sale față de sport, făcând eforturi supra-omenești ca tot acest proiect să supraviețuiască. Sunt mândru să am așa oameni de calitate alături de mine în această călătorie frumoasă numită jiu jitsu!”, a subliniat Liviu Surlaș, antrenorul clubului Titans Fight Team HQ.

De interes:  Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița reabilitat prin Regio-POR

GOM este un eveniment exclusivist, dedicat celor care dețin cel puțin centura albastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.