Poliția de Frontieră s-a dat în spectacol la Moldova Nouă! Topalko, vedeta serii de astăzi!

Spectacolul navelor pe Dunăre, oferit de Poliția de Frontieră, a devenit un obicei la Moldova Nouă, an de an, oamenii în uniforme bucurându-i pe cei adunați pe faleza Dunării în ziua în care polițiștii o cinstesc pe Maica Domnului, ocrotitoarea marinarilor.

Dacă prima parte a zilei de ieri a stat sub semnul evlaviei, credincioșii din Moldova Nouă bucurându-se de Sfințirea Bisericii construite în centrul orașului, spre seară, mai exact, începând cu ora 19.00, întreaga suflare a urbei s-a mutat pe faleza Dunării, acolo unde, timp de jumătate de oră, navele Poliției de Frontieră au fost amfitrioanele show-ului executat aproape de malul bătrânului fluviu, spre deliciul publicului care aplauda necontenit la fiecare viraj al exercițiului demonstrativ.

Câteva momente mai târziu, după ce s-au delectat cu tot felul de bunătăți culinare pregătite cu atenție de către comercianți, oamenii nu s-au mai putut despărți de faleză, acolo unde interpreta de muzică populară Mariana Boțoacă a dat startul petrecerii și bunei dispoziții. Astfel, cei mai păcimași s-au prins în hore și brâuri interminabile, iar pentru a arăta cât de bine se distrează au intrat live pe rețelele de socializare cu cei plecați afară.

De interes:  Kusturica, înainte de miezul nopții! Lupii trag cortina în Poiana Golului peste Custom 2019!

Nu uitați! Spectacolul din această seară îi va aduce pe scena de pe faleza Dunării, începând cu ora 19.00, pe următorii interpreți: Diana Selagea, Răzvan Timiș și formația, Bebe și Adi Marinescu. Punctul culminant al serii va fi dedicat întregii comunități sârbești de pe Clisura Dunării, solistul Milan Topalovic Topalko venind special din Serbia pentru sărbătoarea orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.