Astazi, posibilitatile de a face cunostinte noi se inmultesc datorita puterii Internetului. Desi acum cativa ani ar putea fi considerat ceva rar sau exotic, in momentul de fata societatea traieste din ce in ce mai natural aceste relatii in care internetul este punctul de intalnire.

Gasirea unui partener pe Internet: cel mai firesc lucru din lume

In ultimii zece ani am asistat la un adevarat boom cyber . In prezent putem afirma ca tot ceea ce nu este in retea nu exista in ochii lumii.Prin internetul pe care il cumparam, ne informam si comunicam; Pe scurt, ciberspatiul este furnizorul de continut fundamental al timpului nostru.

Lumea relatiilor interpersonale nu a fost niciodata straina de acest fenomen si putin cate putin, portaluri dedicate relatiilor al caror scop este acela de a facilita contactul dintre oameni au aparut . Gama de optiuni este extinsa foarte mult, in special pentru cei care au timp, sau dorinta mica, sa iasa. Site-uri precum Tinder, sexfete.ro, Badoo, si altele pun in legatura femei si barbati din toata lumea, cu toate acestea sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele lor.

De interes:  Luna octombrie începe în straie de sărbătoare în cartierul Fabric. Vino și tu la Impuls!

Avantajele si dezavantajele dating-ului online

Principala este optimizarea timpului . Contactarea oamenilor prin Internet este rapida si ieftina; De fapt, majoritatea paginilor de contact sunt gratuite si nu necesita mai mult efort decat sa dedice ceva timp.

Trebuie sa petreci mult timp vorbind cu oamenii pentru a crea intr-adevar o conversatie de durata care duce la o intalnire. Este un proces frustrant, deoarece multe persoane taie conversatia la jumatate si nu va mai vorbesc niciodata.

Asteptarile create sunt aproape intotdeauna mai mari decat perceptia in timpul programarii. Problema care sta la baza este ca toti utilizatorii posteaza cele mai bune fotografii si chiar daca o stii, esti intotdeauna un pic dezamagit cand intalnesti de fapt persoana respectiva. Si asta are adesea o influenta foarte negativa asupra datei. In acelasi registru, exista modalitatea persoanei de a se exprima si de a se deplasa, pentru ca este posibil sa nu va placa nimic in persoana, dar pe care nu l-ati putea observa online. Par detalii minutiale, dar nu sunt , pentru ca fac parte din perceptia persoanei. In unele cazuri, dezamagirea este depasita, pentru ca aceeasi persoana ai fi dorit-o la fel daca i-ai fi cunoscut de fapt din primul moment, iar in altele, dezamagirea este definitiva.

De interes:  Firme funerare Dolj partenerul ideal pentru ultimul drum al celor dragi

Misterul este pierdut . Cand intalnesti o persoana intamplator in viata si iti place de el, la inceput nici macar nu stii daca acea persoana are sau nu un partener, daca este in cautarea unui partener sau nu etc. Exista un intreg mister si un joc de seductie care, in opinia mea, dispare intr-o mare masura atunci cand intalnesti pe cineva online. Amandoi veti vedea daca apare ceva, cumva pare prea calculat si nefiresc.

Din aceste motive, in special pentru mine, site-urile de intalniri nu imi servesc prea mult . Prefer sa am vastul meu cerc de prieteni si activitatile mele sociale, pentru ca atunci cand aveti multi prieteni, ei sfarsesc prin a va prezenta multi oameni noi si apare uneori un posibil partener, cand nu ii cautati.

Ce factori sunt cei mai importanti?

Fotografiile sunt, fara indoiala, cele mai importante in prima decizie a utilizatorului. De aceea este esential sa selectati fotografii bune, in care ne vom dovedi bine, fericiti sau artistici, unde va puteti face o idee despre tipul de corp al persoanei etc. Pare un pic crud, dar in viata reala este la fel: mai intai ne uitam la fizic. Ochii, zambetul, corpul … desi in realitate exista si modul de miscare si comportare, care nu apare in fotografii.

De interes:  Cum poti transforma o cabana veche intr-una confortabila?

Varsta este, de asemenea, foarte importanta. Toate aplicatiile si paginile pentru gasirea unui partener permit filtrarea acestor date. Din nou, poate fi un pic nedrept, dar este.

Informatiile din profilul. Pe aceste pagini, orice informatie poate fi relevanta pentru a avea o idee mai buna despre personalitatea celuilalt. Si daca sunteti in cautarea unui partener, s-ar putea sa va interesati sa detaliati cum sunteti si ce cautati, astfel incat contactele dvs. sa fie mai legate de ceea ce doriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.