Incendiul izbucnit aseară la spaţiul construit pe clădirea Palatului Administrativ din Reşiţa nu a produs pagube materiale importante. Precizarea a fost făcută astăzi de Siviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care a dorit să infirme diversele speculaţii privind bunurile distruse de flăcări.

“Pereții structurii aflate pe clădirea Consiliului Județului Caraș-Severin, care adăpostea doar casa scării, au fost singurii afectați de incendiul declanșat seara trecută. Incendiul nu a avariat clădirea Palatului Administrativ, birourile și în niciun caz documentele instituției. În prezent, evaluăm pagubele și depunem toate eforturile pentru reluarea activității, realimentarea cu energie electrică fiind prioritară în acest moment”, scrie Silviu Hurduzeu pe pagina sa de socializare. Textul e însoţit şi de fotografii realizate după lichidarea definitivă a incendiului.

Reamintim că focul a izbucnit marţi seara, în jurul orei 20.00, misiunea pompierilor fiind una extrem de dificilă din cauza înalţimii la care trebuia realizată intervenţia. Din fericire, o ploaie torenţială a venit la momentul oportun în ajutorul pompierilor, care au reuşit să lichideze incendiul în aceeaşi seară, în jurul orei 22.00.

De interes:  Culisele Statului Paralel | Adrian Severin, prima reacție după războiul dintre Rusia și Ucraina. Cum se vede România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.