Fotbalistii din Liga 1 cer suspendarea meciurilor

Virusul Coronavirus a speriat intreaga lume. Fotbalistii din Liga 1 Riccardo Piscitelli portar la Dinamo si Gabi Tamas jucator la Astra sustin ca meciurile din Liga 1 ar trebui sa fie suspendate deoarece exista posibilitatea ca acest virus sa ajunga si in Romania.

    Iata  ce declara Gabi Tamas

“Am citit zilele trecute despre coronavirus, care sunt simptomele și ce trebuie să facem. Am văzut prin ziare că trebuie să ne spălam pe mâini cu săpun și să folosim alcool de peste 60 de grade. Normal că-ți faci griji din pricina acestui virus”, a transmis acesta.

Acesta se declara inrijorat de prezenta acestui virus in tara noastra ”Sunt părinte, sunt om și îmi fac griji. Cred că ar trebui oprite meciurile dacă acest virus ar ajunge în Romania. Nu te poți juca cu viață omului”, a mai spus Gabi Tamas.

Riccardo Piscitelli portar la Dinamo este in tensiune din cauza acestui virus mai ales ca familia lui este stabilita in Serengo, un oras care se afla la doar 35 de kilometri de Milano.

De interes:  România participă cu şase luptători la turneul de la Minsk

Se pare ca acest virus a afectat evenimentele sportive din nordul Italiei deoarece un meci de fotbal se va juca fara spectatori.

”Ai mei sunt la 30-40 de minute de cel mai apropiat oraș în carantină. La noi, în Seregno, nu s-a impus încă această stare de carantină, dar supermarketurile au fost golite de produse, s-a instalat o stare de tensiune, aș numi-o. Nu e chiar panică, însă lumea e în alertă.

Stau mai mult în case și așteaptă o veste bună, o speranță. Până acum este OK, dar sperăm să nu escaladeze situația. Părinții mi-au promis că-mi vor face o vizită în această primăvară la București, dar nu știu când vor mai putea ajunge”, a transmis Piscitelli.

Coronavirusul a fost declansat in China acum o luna si de atunci s-a raspandit in intreaga lume.

Pentru mai multe stiri din sport acceseaza https://stirisportive.ro/fotbal-romania-all/liga-1/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.