Turnee de baschet 3×3 în Timișoara

bogdan popescu campion european-29

Baschetul este un sport popular în rândul timișorenilor chiar dacă sportul național este fotbalul. Dacă vrei să joci baschet dar nu reușești să strângi prietenii pentru a face două echipe de baschet poți opta pentru baschet 3×3. Acest sport este tot mai atractiv în mediul urban la nivel mondial, iar Bogdan Popescu, campion european de baschet 3×3 cu națională României în anul 2014, este organizator de astfel de competiții 3×3 în Timișoara.

Să facem cunoștință cu baschetul 3×3!

Atunci când vorbim despre baschet 3×3 sau streetball, cum mai este numit acest sport, ne referim la un meci de baschet disputat între două echipe formate fiecare din câte trei jucători. Meciul se desfășoară doar pe o jumătate de teren de baschet, fiind necesar un singur coș de baschet și mingea de baschet.

Astfel de competiții streetball se pot desfășura atât în interior, cât și pe suprafețe de joc situate în aer liber. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de pasiunea pentru baschet și să reușești să strângi o mâna de prieteni pentru a juca baschet, varianta de baschet 3×3 este cu siguranță cea mai la îndemână opțiune.

Dunk TM – organizatori de competiții streetball în Timișoara

Datorită faptului că streetball-ul devine tot mai atractiv pentru tot mai mulți jucători de baschet și pasionați de acest sport în întreagă lume, la Timișoara a luat naștere Dunk TM. Această asociație este înființată de Bogdan Popescu și are că scop organizarea de competiții 3×3 în Timișoara pentru toți cei care își doresc să practice acest sport.

De interes:  Asistații social pot pierde și atunci când câștigă la pariuri!

Pentru a face cât mai cunoscut acest sport în Timișoara și în țară noastră, Dunk TM își propune să organizeze tot mai multe astfel de competiții streetball. Pentru a pune la dispoziția tuturor celor dornici să își arate talentul cu mingea portocalie cele mai bune condiții de joc, Dunk TM caută întotdeauna să atragă cât mai mulți sponsori și să își promoveze cât mai eficient activitatea.

Fie că deja cunoști bine baschetul 3×3, fie că ești curios să experimentezi acest sport alături de Dunk TM, nu ezită să accesezi site-ul dunktm.ro pentru a consulta programul următoarelor competiții 3×3 din Timișoara. Vino alături de Dunk TM pentru a simți adrenalină de sub panoul de baschet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.