FORD

Ford sete unul dintre cei mai populari și mai vechi producători auto. Mașinile sub acest brand sunt produse de către compania Ford Motor. Întreprinderea a fost înființată de Henry Ford, în 1903. Sediul acesteia se află în Dearborn, Michigan, Statele Unite. Cel mai vândut a fost Ford T, cu peste 16 milioane de exemplare produse între 1908 și 1927. Una dintre soluțiile inovatoare implementate de către Henry Ford a fost utilizarea benzii rulante la asamblarea vehiculelor. Acest lucru a permis creșterea intensă a volumului de producție.
În prezent, mașinile Ford se vând peste tot în lume, producându-se anual aproximativ 5 milioane de exemplare. Tot companiei Ford Motor îi aparține și brandul de mașini de lux Lincoln. Mașinile Ford se remarcă prin fiabilitate și puterea mare a motoarelor instalate pe ele. Mustang este modelul emblematic al producătorului, iar din 1964 și până în prezent au fost produse mai multe generații. Modelul este unul dintre pionierii unei întregi clase noi de vehicule – pony car – o mașină compactă, accesibilă și stilată, cu aspect sportiv.
Gama de modele moderne a companiei este reprezentată de crossovere, sedane, break-uri, monovolume,, mașini sport. Clienților le sunt oferite versiuni cu motoare diesel, pe benzină, hibride sau electrice. Merită menționat modelul Mustang

De interes:  Firme funerare Dolj partenerul ideal pentru ultimul drum al celor dragi

Mach-E, care este primul crossover produs sub acest nume, în plus fiind și complet electric. Motorul său electric cu cuplu de 830 Nm permite mașinii să accelereze până la 100 km/h în 5 secunde. Găsiți piese auto pe Euautopiese.

De asemenea, compania oferă și versiuni extinse ale modelelor Ford – ST, orientate către fanii condusului sportiv. Înafară de caracteristicile dinamice îmbunătățite, aceste versiuni se deosebesc și după trăsăturile de interior și exterior, inclusiv discuri de roți mari, suprafață vopsită suplimentară, scaune sport și multe altele.
Motorul inovator Ford EcooBoost a câștigat premiul “Motorul Anului” de 6 ori la rând. Acesta se caracterizează printr-o performanță remarcabilă și economie sporită de energie. Fiesta, Focus, Ecosport, Mustang și alte câteva modele sunt echipate cu asemenea motoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.