În cadrul conferinței săptămânale a PNL Timiș, liderul Partidului Național Liberal, Nicolae Robu, împreună cu colegul său, Raul Pătrașcu, fost consilier PLUS, aduce critici la adresa alianței USR PLUS, suspectând chiar un eventual parteneriat „pe sub masă” între aceștia și membrii social-democrați.

Un prim subiect discutat în cadrul conferinței a fost legat de membrii din opoziție, cu referire la mențiunile în ceea ce privește nemulțumirea față de bugetul de cheltuieli al primăriei:

Aș dori să văd de la foștii mei colegi critici constructive. Ei bine, remarcile făcute de ei zilele trecute arată o neînțelegere esențială a administrației publice locale. Desigur că bugetul de cheltuieli a crescut, deoarece Guvernul a transferat în sarcina autorităților locale și deci în speța primăriei cheltuielile legate de asistenții sociali. Deci este normal ca și bugetul de cheltuieli să crească”, declară Raul Pătrașcu.

De asemenea, acesta susține faptul că electoratul nu se poate manipula în mod perpetuu cu o simplă lozincă, ci prin fapte concrete, suspectându-i în același timp pe membrii USR PLUS de o posibilă alianță cu Partidul Social Democrat: „Noi, cei care suntem generația tânără, ca să spun așa, trebuie să demonstrăm cu fapte, cu experiență și cu muncă, nu doar cu vorbe. Îi invit încă o dată, atunci când au critici, să le facă în mod constructiv, dar să le și analizeze înainte, să fie fundamentate pe date, pe cifre, pentru că altfel, eu voi începe din ce în ce mai serios să cred ca ei au de fapt, pe sub masă, o alianță cu PSD-ul”, spune Raul Pătrașcu.

De interes:  Turcii nu ne mai iau cu asalt, ne tranzitează !

Președintele PNL, Nicolae Robu, se „racordează” la cele spuse de colegul său, acuzându-i pe membrii opoziției de superioritate și susținând faptul că cetățenii județului Timiș își pun numeroase semne de întrebare la adresa alianței USR PLUS: „Ciudat este că niciodată, dar absolut niciodată, USR Timiș nu a spus niciun cuvânt negativ de PSD Timiș. Ei mereu sunt critici la adresa PNL. (…) Ei se cred, așa, deasupra tuturor, aerul ăsta de superioritate pe care îl afișează nouă ne prinde foarte bine. (…) Dacă ei cred că nu se întreabă timișenii «Oare de ce USR Timiș niciodată nu spune nici cel mai mic lucru negativ la adresa PSD Timiș?» (…) Vă spun, m-a întrebat cineva recent: «Domnule primar, ăștia sunt sataniști?!»”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.