CSM Reșița primește astăzi, de la ora, 13.30, replica Rapidului, într-unul din cele mai interesante meciuri ale etapei în Liga 2 de fotbal!

Reșița s-a pregătit toată săptămâna de confruntarea cu Rapidul lui Pancu, un Rapid pe care rosso-nerii nu l-au mai prins niciodată atât de jos. În oraș se simte atmosferă de mare meci, asta și datorită fanilor care au vândut bilete prin cartiere, tricouri și fulare și au chemat lumea pe „Mircea Chivu”. Iar reșițenii au cumpărat mii de bilete, astfel că în Vale va fi ca pe vremuri.

„E un eveniment frumos pentru oraș și pentru județul Caraș-Severin. Chiar dacă venim după o înfrângere, vom juca de la egal la egal cu Rapid și ne dorim, binențeles, victoria. Din Valea Domanului va fi greu să plece cineva cu puncte. Și dacă jucăm cu Dinamo sau Steaua, vrem să câștigăm!”, a spus președintele clubului reșițean, Cristian Bobar.

De interes:  Fotbaliștii de la Universitatea de Vest au ajuns pe Santiago Bernabeu!

Rapid, Pancu?! Nume importante în fotbalul românesc, dar astăzi, deloc de speriat! „Pentru mine este un meci la fel ca și toate celălalte. Rapid nu este o echipă de speriat, le-am spus și la băieți, e o echipă ca toate celălate, doar că se numește Rapid. Luați individual ca valoare, nu sunt cu nimic peste noi!”, a adăugat antrenorul Leo Doană.

S-au vândut deja câteva mii de bilete, interesul e uriaș, dar încă mai sunt tichete puse în vânzare, așa că toți microbiștii sunt așteptați să ia drumul stadionului. „Ne dorim un stadion plin, ca pe vremuri, ca în vremurile noastre bune. Odată ce jucăm cu 6.000-7.000 de oameni sau poate chiar mai mulți în tribună, orice echipă din țară va avea probleme cu noi!”, a mai spus Bobar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.