Care sunt principalele avantaje ale betonului lustruit?

Pentru ca seamana foarte mult cu pardoselile din marmura si se pot obtine rapid prin tehnologii precum Ob Systems, pardoselile din beton slefuit reusesc sa castige din ce in ce mai mult teren. Acestea sunt apreciate atat la nivel industrial, cat si la nivel casnic, avantajele lor fiind foarte mari.

Care sunt, asadar, avantajele betonului lustruit?

  1. Suprafata obtinuta nu emite praf. Este ideala, asadar, pentru spatiile in care se afla persoane alergice sau pentru cele in care se doreste o curatenie perfecta. Lipsa prafului este data de slefuirea si polisarea diamantata, care lasa betonul foarte neted, fara rugozitati. In mod normal, praful apare pe aceste rugozitati, unde este retinuta si umezeala sau murdaria.
  2. Suprafata rezista foarte bine la abraziune.
  3. Costurile de intretinere sunt mult reduse. Un mare avantaj al pardoselii din beton slefuit este faptul ca rezista la zgarieturi si nu se exfoliaza. Acest lucru este obtinut fara a fi nevoie de o intretinere foarte intensa. Practic, dupa ce este slefuit betonul nu mai apar straturi peliculare iar intretinerea devine foarte usor de facut.
  4. Versatilitate. Betonul slefuit poate sa fie personalizat cu usurinta. Dat fiind faptul ca slefuirea si polisara se face in mai multe etape, clientii pot decide daca isi doresc suprafete cu aspect de sare si piper sau daca isi doresc suprafete colorate. Dat fiind faptul ca adeseori aceste pardoseli sunt folosite in supermarketuri, scoli, showroom-uri sau restaurante, pe suprafetele lor se pot aplica inclusiv inscriptii sau logouri.
  5. Suprafata este 100% plana. Rezultatele sunt ideale pentru cei care isi doresc o suprafata perfect plana.
De interes:  A fost umilit, sunt jocuri de culise mizerabile! Vor fi consecințe!

Slefuirea diamantata poate sa vina la pachet si cu alte beneficii, cum ar fi indepartarea finisajelor vechi sau pregatirea suprafetei pentru aplicarea altor finisaje. Pe langa toate avantaje cat se poate de convingatoare, cel mai important este cel al costului. Costurile pentru obtinerea unei suprafete bine slefuite sunt minime, dat fiind faptul ca totul este mecanic si nu este nevoie de tot felul de adaosuri. De asemenea, costurile pentru intretinere sunt minime, facand din aceasta solutie una dintre cele mai eficiente si interesante.

Cand este necesara slefuirea betonului?

Atunci cand suprafata sa incepe sa se curete din ce in ce mai greu, cand are un aspect prafuit sau cand este contaminata cu diversi agenti chimici si uleiuri. De asemenea, este nevoie de slefuire atunci cand porii betonului sunt deschisi iar umezeala ajunge in interiorul lor. In timp, prin umezeala betonul se poate uza foarte tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.