Mercedes-Benz GLA vs. EQA: top sisteme de asistență

Printre cele mai apreciate avantaje oferite de vehiculele create de Mercedes se numără sistemele de asistență la rulare, care garantează siguranța la volan, stabilitate și manevrabilitate crescută.

Noile modele de Mercedes electric din clasa EQ sunt unele dintre cele mai dorite autovehicule din oferta online disponibila la dealerul Auto Schunn, pe www.auto-schunn.ro.

Aici poți alege autovehicule noi sau rulate, echipate cu cele mai modern sisteme de asistență.

Auto Schunn Romania – dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, te invită să descoperi două modele Mercedes, cu sisteme de asistență de ultimă generație, care te vor convinge de calitatea și performanțele lor.

Modelul EQA de la Mercedes este dotat cu diferite sisteme inteligente, care asigură asistența la rulare, pe orice traseu, pentru ca șofatul să fie mereu sigur și plăcut.

Sistemul de asistență activă pentru menținerea benzii de rulare este de folos atunci când vehiculul părăsește neintenționat banda de rulare sau mașina se apropie periculos de alte automobile.

De interes:  Pregătire profesională la standarde înalte! Programul de master Administrație Publică Europeană al UEM Reşiţa, acreditat de ARACIS!

Sistemul intervine asupra direcției, pentru a aduce automobilul înapoi pe banda anterioară de rulare.

Siguranța este suplimentată cu un mod de avertizare prin vibrații instalat în volan, în cazul în care autoturismul părăsește necontrolat direcția de mers.

Tehnologia de top înseamnă pentru noul EQA un mod de rulare ce oferă multă autonomie, datorită sistemelor de asistență la rulare, la controlul vitezei, al direcției, asistență la parcare.

Toate aceste sisteme au rolul de a reduce riscul de accidente și coliziuni iar conducătorul auto și ceilalți participanți la trafic sunt protejați de evenimente nedorite.

Manevrabilitatea sporită și siguranța în cele mai dificile situații, conduc la mai multă relaxare la volan.

Asistentul activ la frânare este conceput pentru a evita incidente nedorite cum sunt tamponările din spate cu alte vehicule prezente în trafic.

În acest sens, pe lângă avertizarea de păstrare a distanței și avertizarea la coliziune, sistemul de asistență amplifică la nevoie forța de frânare a vehiculului, apelând la nevoie la frânarea autonomă în regim de urgență.

De interes:  Dezinsecție Avio la Reșița!

Modelul Mercedes GLA se distinge prin existența la bord a celor mai moderne sisteme de asistență, menite să asigure securitatea pasagerilor și a conducătorului auto.

Sistemele moderne de asistență sunt adaptate pentru orice situație din trafic. Viteza este controlată de asistență la rulare, manevrele sunt mai facile iar schimbarea bruscă a benzii de mers este corectată imediat pentru a reduce orice pericol de coliziune.

Siguranța la volan este din ce în ce mai necesară astăzi mai mult ca oricând, în condițiile unui trafic tot mai aglomerat, cu riscuri majore de accidente.

Existența unui sistem de asistență activă la frânare previne coliziunile neașteptate, datorate pietonilor sau bicicliștilor, iar frânare autonomă de urgență te poate ajuta să eviți un accident

Pachetul parcare cu cameră video de 360° cu care este dotat modelul Mercedes-Benz GLA este ideal pentru facilitarea manevrelor din spații înguste,  la intrarea și ieșirea din locul de parcare sau manevrarea mașinii în zone cu vizibilitate obturată de obstacole.

De interes:  PSD a încălcat legea! 200.000 de materiale de propagandă electorală au fost interzise!

Sistemul de asistență activă Distronic este util pentru păstrarea distanței față de autovehiculul din față, iar sistemul de recunoaștere al semnelor de circulație te poate ajuta în condițiile unui trafic aglomerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.