Expoziție inedită, dedicată tuturor simțurilor, la Timișoara! Sensoria, în premieră la Bastionul Theresia

Începutul lunii noiembrie aduce o expoziție inedită, Sensoria, în orașul de pe Bega. Evenimentul presupune un concept care se adresează tuturor celor cinci simțuri: văz, auz, tactil, miros și gust. Expoziția este organizată de Timișoara Design Days și Cluj Design Days.

De altfel, evenimentul din 1-3 noiembrie, „The Exhibition”, este cel mai mare și mai complex eveniment din seria Timișoara Design Days 2019. La Bastionul Theresia vor fi expuse produse de design care implică interacțiunea cu toate cele cinci simțuri. „Spațiul expozițional e conceput în așa fel încât instalația de lumini se oprește la intervale fixe de timp pentru a crea un ambient întunecat în care produsele de design pot fi explorate prin orice alte simțuri decât cel vizual. Expoziția SENSORIA, prin obiectele foarte stimulante ale designerilor, are capacitatea de a trezi emoții, invocă atmosfere specifice sau chiar momente nostalgice din propriile amintiri ale vizitatorului. E o expoziție care ne provoacă percepția față de obiectele de zi cu zi în moduri noi și inedite.”, spune Adrian Balcău, fondatorul Cluj Design Days și curator al expoziției.

De interes:  „Actuala guvernare nu mai e în grațiile românilor! PRO România e alternativa pe stânga!”

Evenimentul va implica trei părți. Prima va avea loc în 1-2 noiembrie, Design Happening, și pornește de la premisa că trei designeri au același set-up, aceeași cantitate de material și același timp pentru a crea ceva inedit. În 2 noiembrie, sub titulatura de Fashion Show, va avea loc un spectacol de dans contemporan. Vor dansa cei de la Unfold Motion, îmbrăcați în articole vestimentare create de designeri din Timișoara și Cluj. În zilele de 2 și 3 noiembrie, organizatorii au pregătit la expoziție și tururi ghidate pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.