230 de milioane pentru străzi și garanție pentru toate proiectele europene!

Trecerea lui Adrian Torma l-a PSD n-a rămas fără rezultat, înspre Moldova Nouă fiind direcționate sume amețitoare în numai câteva zile de către Guvernul Dăncilă!

Torma a cerut sprijin total pentru a veni în PSD, Luminița Jivan i l-a garantat, Viorica Dăncilă i l-a acordat. Astfel, după banii deloc puțini primiți la rectificarea bugetară de zilele trecute pentru buna funcționare a Primăriei Moldova Nouă, înspre Clisura Dunării au fost direcționate alte câteva sute de milioane de lei. „Am vorbit cu președintele Comisiei de Prognoză legat de Fondul de Dezvoltare și Investiții, creat de guvernarea PSD ca să acoperim nevoia foarte mare de investiții din România. Astfel, vineri a fost aprobat un proiect de 230 de milioane de lei pe infrastructură la Moldova Nouă. Urmează Socol, Pojejena și Ramna, tot pe infrastructură rutieră”, a declarat deputatul Luminița Jivan. 

Potrivit președintelui PSD Caraș-Severin, primarul Adrian Torma a cerut în administrare portul din Moldova Nouă, iar ministrul Transorturilor, Răzvan Cuc, ar fi pus imediat lucrurile în mișcare. Ar fi făcut deja demersuri pentru ca portul să intre în administrarea orașului Moldova Nouă. În plus, orașul de la Dunăre se va bucura sigur și de proiectele scrise de administrația Torma și depuse spre finanțare din fonduri ale Uniunii Europene. „Prefectura Caraș-Severin a inițiat joi un proiect de Hotărâre de Guvern, cosemnatar fiind Consiliul Județean, iar în urma discuțiilor cu doamna premier și cu domnul ministru Teodorovici, Moldova Nouă va primi în ședința de luni 1,2 milioane lei, bani pentru cofinanțarea proiecteleor pe fonduri europene ale orașului”, a mai precizar șefa PSD Caraș-Severin.

De interes:  Alegerea lanturilor antiderapante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.