Iată unde se întâmplă distracția pe Litoralul Românesc în 2021

După un an cu multe restricții de circulație, şi un vaccin eficient care este pus în mișcare, românii privesc optimiști către vara viitoare. Va fi o vara incendiara.

Dornici de distracție  şi relaxare, cei mai mulţi au început deja să caute cele mai bune oferte de cazare pe litoralul românesc. Totuși, rândurile următoare ne propunem să le alocăm distracţiei. Haideți să descoperim unde se întâmplă petrecerile incendiare în această vară!

Neversea- festivalul pe care nu trebuie să îl ratezi

Mult așteptatul festival de muzică electronică se va desfășura în perioada 8-11 iulie 2021. Muzică electronică, explozia de culoare, vibe-ul şi energia pozitivă vor fi acasă pe plaja Neversea din Constanța. Dacă vrei să participi, vorbind de amploarea evenimentului trebuie să te asiguri că ai cazare asigurată din timp!

Plaja Zoom din Constanța

Mai puțin populară în rândul turiştilor, plaja Zoom, este preferată de localnici. Aici distracţia este asigurată non stop! Ziua relaxare pe baldachine, plimbări cu şalupa, sky jet-ul sau windsurf şi înot, noaptea petreceri, concerte, artişti surpriză. Zona este cunoscută şi pentru invitații neaşteptaţi: delfinii! Cine știe când te întâlneşti cu ei?

De interes:  Cum alegi cel mai bun generator de ozon

Microrezervatia şi Delfinariu

O excursie la microrezervatie sau la delfinariu nu este chiar distracția pe care o ai în minte. Sau crezi că o ai în minte, dar o zi petrecută acolo va fii de neuitat. Să hrăneşti veveriţele care alergă libere poate fii o mare provocare. Spectacolele delfinilor şi ale leilor de mare sunt interactive, captivante, dar mai bine le urmăreşti chiar tu!

Vama Veche – concerte folk, rock – all night long!

Când vorbim de Vama Veche, nu spunem o singură locaţie! Aici petrecerea începe de 1 mai se se finalizează târziu în noiembrie.Vama Veche este oricând locul în care vrei să fii! Adunările şi concertele ad hoc, în jurul focului sunt deja iconice. Aceasta staţiune este emblematică pentru cei ce doresc să guste senzaţiile de libertate!

Petreceri organizate!

Proprietarii de restaurante îşi răsfaţă clienţii cu preparate deosebite, însă şi cu ambient distins. Înainte de a merge în clubul preferat, te poți opri pentru câteva ore la unul dintre restaurantele care organizează petreceri pentru a anima atmosfera. Poți lua parte la concerte incendiare, condimentate cu muzica grecească cu ouzo şi farfurii sparte.

De interes:  Sânziene - Cornuleţe cu gem ca în bucătăria bunicii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.