Centrala termica in condensatie este fara doar si poate un echipament termic, special conceput pentru a incalzi apa pe care o utilizati in viata de zi cu zi. Centralele termice prin condensatie sunt modele nou aparute pe piata, cunoscute datorita tehnologiei de condensatie, pentru a determina cresterea randamentului aproximativ pana la 110%.

Sa vedem in cele ce urmeaza cum functioneaza centralele termice prin condensatie, care este randamentul energetic, preturile de pe piata si alte aspecte importante de care trebuie sa tineti cont in momentul in care va achizitionati o centrala termica pe gaz cu condensatie. Asadar, sa incepem cu functionabilitatea acestora.

Functionare

Centralele termice prin condensatie sunt renumite datorita capacitatii acestora de a recupera cantitatea de caldura degajata prin condens. Astfel, in cazul acestora este asigurata utilizarea cantitatii de energie in urma procesului de ardere, care este folosita pentru a determina cresterea randamentului intregului sistem. Apa rezultata in urma condensarii va fi eliminata catre o teava de apa reziduala.

De interes:  Bărbat ucis de o ambulanță pe Calea Timișoarei din Reșița

Randament energetic

Exista o diferenta majora intre tipurile de centrale de pe piata si anume intre cele clasice si cele in condensatie, iar aceasta consta in faptul ca randamentului fiecareia este diferit. Astfel, in cazul centralei clasice randamentul este unul cuprins intre 90-95%, iar in ceea ce priveste randamentul centralei in condensatie, acesta este cuprinsa intre 105-110%. Urmand ulterior sa rezulte un consum de energie mult mai mic.

Preturile centralelor

Calitatea inseamna intotdeauna si o cheltuiala pe masura, astfel incat aceste produse necesita investitii relativ majore. Si asta, pentru ca o centrala dotata cu piese de ultima generatie si conceputa in functie de reglementarile actuale, va va asigura o functionalitate impecabila si o durata de viata de minim 10 ani.

 

Astfel, optand pentru o centrala de acest tip, veti reusi sa economisiti de-a lungul timpului banii pe care urma sa ii investiti in intretinerea centralelor mai ieftine si mai putin eficiente in comparatie cu acestea.

De interes:  Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, COD SMIS 2014+ 122516

De retinut !

Pentru servicii de calitate superioara, veti avea nevoie de un crono-termostat incorporat sau instalat, acesta este un accesoriu suplimentar insa, eficient in functionarea centralei. Izolatia termica este de altfel foarte importanta. Tocmai de aceea trebuie sa va asigurati ca zona in care veti monta centrala este foarte bine izolata. Astfel, veti reusi sa evitati pierderile de caldura majore.

De unde puteti achizitiona astfel de centrale termice prin condensatie?

Ei bine, nimic mai simplu si mai eficient decat magazinul Ekoinstal. Astazi suntem disponibili si in varianta online. Astfel, printr-un simplu click pe site-ul oficial al magazinului nostru online ekoinstal.ro veti gasi cele mai noi si mai eficiente produse nou aparute pe piata din Romania.

Mentionam faptul ca produsele se gasesc la preturi imbatabile, iar promotiile sunt aliatii nostri de nadejde. Te asteptam si pe tine la cele mai mici preturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.