ierbar.ro

Se apropie sărbătorile dragostei, iar odată cu venirea primăverii apar noi ocazii de oferit cadouri, nu doar partenerei sau partenerului, ci și mamei, copiilor sau oricăror alte femei din viața ta. De aceea, înainte de a începe să-ți faci planuri legate de cadouri, ar fi bine să citești acest articol în care îți prezentăm un cadou inedit pe care îl va iubi oricine, indiferent de personalitatea destinatarului. Este vorba despre Ierbar, un produs original, do it yourself, cadoul perfect din nenumărate motive. Iată câteva din acestea:

7 Motive să faci cadou un Ierbar

#1 Cadourile vii sunt cele mai frumoase

Un cadou viu responsabiliează destinatarul și îl face să fie mai atent cu oamenii, ființele și lucrurile din jur. Dar să dăruiești un cățeluș sau o pisicuță nu este cea mai potrivită alegere pentru oricine. Un animal viu are nevoie de atenție, dragoste și în primul rând hrană și apă la timp. De aceea, trebuie să-ți faci un program special pentru el și nu oricine își permite un astfel de lux. Dar în schimb o plăntuță, cu toate că este vie, nu necesită la fel de multă atenție, mai ales dacă este vorba de o plantă suculentă, așa cum sunt cele din kit-ul Ierbar.

#2 Plantele sunt un cadou elegant

De interes:  Dezastru la examenul de titularizare în vestul țării! Sute de profesori din Timiș și Caraș-Severin nu au reușit să obțină notă de trecere!

Ierbar este un produs format dintr-un kit ce cuprinde un ghiveci magnetic și plăntuțe simpatice care se potrivesc perfect cu recipientul sau recipientele din kit. Mai mult, în ultimul timp, plantele suculente au devenit atât de populare în rândul iubitorilor de frumos încât s-au transformat într-un simbol al eleganței.

#3 Un prieten de nădejde

Plantele Ierbar sunt niște plante sociale. Ele adoră să le vorbești și se simt bine în compania ta. De aceea, prinde-le de frigider și zi de zi pune-le muzică sau întreabă-le cum a fost ziua lor. Chiar dacă nu îți vor răspunde, îți vei da seama că se simt bine tratate astfel judecându-le după cum cresc. Iar tu, la rândul tău, bucură-te de ele ca de un prieten care îți este mereu aproape.

#4 Verdele aduce pace și calm

De multe ori alegem cadourile pe care le oferim celorlalți și după culorile pe care acestea le au. Iar verdele este întotdeauna o alegere bună. Între culori, verdele este considerat aducător de pace și calm, două lucruri de care oricine are nevoie.

De interes:  In ce situatii se strica regulatorul de tensiune al unei motociclete

#5 Să îngrijești un Ierbar este simplu ca bună ziua

Nu trebuie să te pricepi la plante sau să ai experiență în a crește unele ca să ai grijă de un Ierbar. Chiar dacă în kit-ul Ierbar vei primi atât un recipient de transport cât și unul cu magnet în care să crești plantele ulterior, transplantarea lor dintr-unul în altul se face foarte simplu, mai ales că în pachet este inclus și un ghid detaliat care explică întreaga proceură. Apoi, odată ce ai finalizat această operație, ca să ai grijă de plăntuța ta este la fel de simplu pe cât ai zice pește!

#6 Mergi la sigur când dăruiești un Ierbar

Uneori este greu să faci cadou potrivit chiar și unei persoane pe care o cunoști de o viață. Când vine vorba de haine de exemplu, deși știi ce îi place cel mai mult să poarte, este dificil să-i cumperi, fără ca ea să fie de față, piese vestimentare care să i se potrivească ca mărime. Dar cu un ierbar este mult mai simplu! Plăntuțele din kit-ul ierbar se potrivesc oricui și pentru că merg la sigur direct la inima destinatarului, nu trebuie să mai pierzi timp căutând pe internet sau în magazine cadouri care să facă plăcere, indiferent de ocazia cu care le dăruiești.

De interes:  NEWS ALERT. Incendiu cu repetiție pe Aleea Romaniței din Reșița! [FOTO] | Express de Banat

#7 Un cadou care te pune în armonie cu natura

Ierbar este cel mai verde cadou pe care îl poți face cuiva! Pentru că sunt niște plante naturale, produsele din Ierbar nu poluează. Ba mai mult, prin procesul de fotosinteză, ele curăță aerul. Mai mult, le vei avea lângă tine o veșnicie pentru că plantele suculente sunt printre cele mai rezistente plante care pot fi crescute în interior. În plus, dacă la un moment dat se întâmplă să se ofilească, ghiveciul lor poate fi refolosit pentru a găzdui alte plăntuțe la fel de simpatice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.