CSM Reșița a remizat astăzi, 1-1 (0-1), în Valea Domanului, cu liderul Ligii 2, Turris Turnu Măgurele, echipa lui Dragnea jr. pierzând astfel primele puncte în campionat.

Turris a demonstrat în primele 45 de minute că nu întâmplător conduce în clasament. Echipa lui Erik Lincar a prestat un joc foarte ofensiv, a avut o posesie zdrobitoare și a construit fiecare acțiune după un plan tactic bine pus la punct și respectat cu strictețe în teren. Rosso-nerii au fost mai degrabă preocupați să nu primească gol și asta pentru că seria de trei înfrângeri consecutive a adus destulă tensiune în Valea Domanului. Doană pare să fi mizat mult pe devierile lui Ene și mai ales pe explozia lui Săulescu, însă vitezistul CSM-ului n-a avut nicio minge care să-l pună cu adevărat în valoare. Turris a condus meritat la pauză ca urmare a reușitei lui Ciobanu, dar la limită, în condițiile în care a avut destule oportunități de a marca.

În partea secundă rolurile s-au inversat. Rosso-nerii au ieșit mai îndrăzneți de la vestiare, au crezut măcar într-un rezultat de egalitate și eforturile le-au fost răsplătite. Săulescu a primit mingea ideală pentru a-și evidenția viteza și a finalizat sec după ce și-a pierdut pe drum adversarul. Lincar a mutat ofensiv pe final, forțând victoria, dar defensiva lui Doană a rezistat până la ultimul fluier al arbitrului. Cei doi tehnicieni au ajuns la final la aceeași concluzie: CSM a câștigat un punct, Turris a pierdut două! „Sunt mulţumit şi cred că am obţinut un rezultat echitabil”, a spus Doană. „Nu sunt mulțumit de rezultat, dar oricine vine la Reșița obține puncte greu”, a declarat Lincar.

De interes:  Piese auto pentru Mazda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.