Dosar penal pentru tupeu! Baia în fântâna cinetică poate „costa” până la 2 ani de închisoare!

Tupeul revoltător de a face baie dezbrăcat, în miezul zilei, în fântâna cinetică din centrul Reșiței este acum subiectul unui dosar penal deschis din oficiu.

Tânărul ce apare în mediul online complet dezbrăcat, făcând baie în fântâna din Centrul Civic al Reșiței, este căutat de polițiști. „La nivelul Poliției Municipiului Reșița s-a înregistrat, în baza sesizării din oficiu, dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevazută și pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora”, transmit polițiștii cărășeni.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Cât costă o baie nud în fântâna din centrul orașului?

Pe o altă filmare surprinsă de amatori, tânărul care de această dată are pantaloni scurți pe el este însoțit de o femeie (purtând doar chiloți), de o altă persoană îmbrăcată și de un câine. Cu toții se răcoresc în fântână minute bune, fără să le stea gândul la vreo sancțiune.

De interes:  Ce iti ofera aparatul de ras?

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmează să se stabilească, în urma cercetărilor, dacă dosarul penal va viza doar o singură persoană sau mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.