Stiu multi oameni care au motive intemeiate sa vorbeasca despre GoKredit cu maxima recunostinta. Aceasta institutie de credit auto nebancara te ajuta, cand nimeni nu iti da banii de care ai nevoie, iar banii aceia pot salva viata unui om si ii pot domoli durerea.

X avea dureri cumplite de ceva timp. Nu putea descrie in cuvinte tot ce simte, dar suferinta i se citea pe fata. Ochii i se tulburau si se umpleau de lacrimi, iar fata era la fel de alba ca o coala de hartie.

 

Nu mai avea de partea ei nici puterea, nici tineretea, iar copiii lucrau la Bucuresti. Ca toti oamenii care nu gestioneaza bine sanatatea lor, doamna a tacut mult timp, sperand ca durerea va trece de la sine.

Lua calmante, bea ceaiuri, statea intinsa in pat si nu manca zile intregi. Este total gresit sa iti administrezi luni de zile o astfel de terapie, fiindca situatia se agraveaza.

A tacut din generozitate, sa nu isi deranjeze copiii. A tacut de frica, sa nu fie dusa la vreun specialist, iar acesta sa ii spuna ca are ceva grav. A tacut din cauza unei prejudecati paguboase, aceea ca se vor bucura dusmanii, cand vor auzi ca este bolnava.

Asa procedam toti si situatia se agraveaza si in loc sa curmam suferinta la timp, o prelungim.

X a ajuns la urgente, in seara in care nu a mai putut rabda si a avut certitudinea ca daca  nu este ajutata de personalul medical calificat va muri.

De interes:  Unic în România! Întâlnire internațională în Banat pe tema sănătății orale a copiilor

Imediat au venit copiii din Bucuresti. S-a crezut ca durerile sunt provocate de fisuri la coloana, fiindca mai demult cazuse in curte, dar era altceva.

Se impuneau fel si fel de teste, un RMN si opiniile mai multor specialisti.

Fiica ei, care o iubea ca pe ochii din cap, a decis sa faca rost de bani si sa o salveze, indiferent de pret!

Starea femeii se inrautatea, asa ca a aflat despre GoKredit si a decis sa isi lase masina un timp la ei, in schimbul banilor cu care si-a facut mama bine.

-Voi vorbi mereu cu recunostinta despre aceasta firma, fiindca eram cu moralul la pamant, cand am vorbit cu operatorul de serviciu!

Stiam ca nu trebuia sa ii povestesc despre starea mea, sa las la vedere vulnerabilitatea, dar nu m-am putut abtine. O vedeam pe mama cu ochii tulburi, cu perfuzia in brat, in salvare, cu parul alb, cum ma cauta cu privirea disperata. Parca dorea sa imi spuna:„Nu ma lasa sa mor!” Nu aveam bani in casa asa de multi, incat sa o iau si sa caut cei mai buni medici pentru ea. Stii cum se intampla? Ai un ban pus bine, cand nu ai nevoie de el si cand ai cea mai mare nevoie, o duci greu de tot din punct de vedere financiar! Nu au profitat o clipa de situatia mea si mi-au dat 75 % din valoarea reala a masinii. Schimbul a fost facut pe loc: am predat cheile masinii am semnat contractul, am luat banii si am vazut locul unde au dus masina. Daca eu o tineam in ploaie, ei au bagat-o la adapost si mi-am dat seama ca totul se va termina cu bine.

De interes:  Vrei sa fii independenta financiar? Alege un studio de videochat care iti ofera trafic garantat

Ascult marturisirile ei si ii privesc fata senina. A disparut de pe ea orice urma de ingrijorare.

-Stiu sigur ca va fi bine si linistea imi vine de la faptul ca am facut totul ca mama sa fie bine. Nu puteam sa pastrez masina, cand cea care mi-a daruit viata se chinuia asa de mult. Imi pare rau ca nu a spus ce o doare, pana cand a ajuns la urgenta!

Poate treci prin aceeasi experienta: ai pe cineva la care tii enorm si care trebuie dus la cel mai bun medic, sa fie salvat, dar lipsesc banii.

Nu ezita sa duci masina la amanet, fiindca nimic nu valoreaza mai mult ca un om drag, un om care ti-a daruit viata si te-a tinut in brate!

Cum sa nu fii recunoscator celor care ti-au dat banii pe loc sa salvezi o viata draga tie, fiindca fara masina poti sta, dar fara cel drag te usuci pe picioare?

-Nu imi este deloc greu, fara masina! Merg pe jos si sunt mult mai linistita sufleteste, mi-a spus S. Stii, m-as fi simtit mereu vinovata de cate ori m-as fi urcat la volan, stiind ca ea se zbate in chinuri. Merg mult pe jos si asta imi face bine. Reusesc sa imi pun gandurile in ordine si imi asigur mobilitatea perfecta a organismului.

De interes:  Reguli de aranjare a mesei cand aveti invitati

Vad chipuri vesele si zambesc si eu la vederea lor. Pentru mine, firma GoKredit.ro face parte din familie acum, fiindca mi-a dat banii necesari sa o salvez pe mama. Cine m-ar fi imprumutat o luna cu o suma asa de mare, oprind doar un comision simbolic  de 0,1 %?

De ce scriu despre GoKredit? Fiindca oamenii au nevoie disperata de bani uneori si trebuie sa stie cine le ofera imprumutul cel mai rapid si cel mai avantajos.

Am trecut prin astfel de perioade si am privit  cu recunostinta si pe cel care m-a imprumutat cu 23 sau 25 % dobanda pe luna, fiindca m-a salvat de la dezonoare.

E umilitor sa nu iti poti achita datoriile la timp si trebuie sa le fii recunoscator celor care au sisteme ultraflexibile de creditare.

X s-a facut bine si a invatat o lectie importanta de viata: nu va mai invoca niciodata n motive, sa nu se duca la timp la doctor.

Acum ea deschide fericita portiera masinii fiicei sale si nu va afla niciodata rolul salvator avut de GoKredit in viata ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.