inchirieri ecrane led

Display LED (afisare cu dioda care emite lumina) este o tehnologie de afisare a ecranului care foloseste un panou de LED-uri ca sursa de lumina. In prezent, un numar mare de dispozitive electronice, atat mici cat si mari, utilizeaza afisaj LED ca ecran si ca mediu de interactiune intre utilizator si sistem. Dispozitivele electronice moderne, cum ar fi telefoanele mobile, televizoarele, tabletele, monitoarele de calculator, ecranele laptopurilor etc., utilizeaza un afisaj LED pentru a afisa iesirea lor.

Ecranul LED este unul dintre ecranele principale care sunt utilizate comercial. Cel mai mare avantaj al afisajului LED este consumul sau eficient si redus de energie, care este necesar in special pentru dispozitivele de mana si dispozitivele incarcatoare, cum ar fi telefoanele mobile si tabletele. Un afisaj LED este format dintr-un numar de panouri LED care, la randul lor, constau din mai multe leduri. LED-urile au numeroase avantaje fata de alte surse de emisie de lumina care pot fi utilizate alternativ. Pe langa faptul ca sunt eficiente din punct de vedere energetic, LED-urile produc mai multa stralucire si o intensitate mai mare a luminii. Ecranul LED este diferit de afisajul fluorescent vidat in unele electronice de consum, cum ar fi stereo-uri auto, inregistratoare de videocasete etc., si, prin urmare, acestea doua nu trebuie confundate intre ele.

De interes:  Balustrade din inox – Varietăți și modele

Despre notiunea de LED

LED-ul, care inseamna „diode emitatoare de lumina”, difera de televizoarele LCD generale, prin faptul ca LCD-urile folosesc lumini fluorescente, in timp ce LED-urile folosesc acele diode emitatoare de lumina. De asemenea, amplasarea luminilor pe un televizor LED poate diferi. Luminile fluorescente ale unui televizor LCD sunt intotdeauna in spatele ecranului. Pe un televizor LED, diodele care emit lumina pot fi plasate fie in spatele ecranului, fie in jurul marginilor sale. Diferenta de lumini si de pozitionare a iluminatului a insemnat, in general, ca televizoarele LED pot fi mai subtiri decat LCD-urile, desi acest lucru incepe sa se schimbe.

De unde poti închiria Ecrane LED?

Dacă ai nevoie de panouri / ecrane LED pentru un eveniment de tip corporate: lansare de produs, brand awarness – NAN Events este una dintre cele mai cunoscute firme de închiriere logistică – de la ei poți să închiriezi și Ecrane Led.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.