De ce site-ul tau are nevoie de optimizare SEO

optimizare seo timisoara

Indiferent daca ai unul sau mai multe site-uri web cu siguranta ai auzit deja de optimizare SEO sau Search Engine Optimization.

Ce este SEO?

Este un proces prin care un site web trece pentru a fi mai prietenos cu motorul de cautare, iar setarile SEO on-page care se fac la nivelul paginilor spun motorului de cautare cu ce se ocupa site-ul respectiv, ce servicii ofera pentru fi mai usor etichetat si gasit in cautari.

Cu siguranta ti-au fost propuse oferte de optimizare SEO care promit ca site-ul tau va fi pe prima pagina si te vei bucura de un succes pe termen nelimitat.

Adevarul este la mijloc, cu siguranta in urma unei optimizari si promovari corecte site-ul tau va urma in cautari, dar o pozitie clara nimeni nu ti-o poate asigura, asta este sigur.

De ce ai nevoie de SEO?

In primul rand pentru a te bucura de mai mult trafic de la persoane interesate de ceea ce oferi sau vinzi in mediul online.

De interes:  Care sunt semnele unei infestari cu plosnite de pat?

Stim cu totii ca toata lumea foloseste telefonul sau pc-ul pentru a face cautari, de fapt exista tendinta ca totul sa se faca online, asta insemna mult trafic, multe vizite online de care trebuie sa te bucuri si tu.

Fara servicii optimizare SEO Timisoara nu vei putea face asta, ia in calcul ca exista zeci de mii de site-uri active si foarte probabil mii care ofera aceleasi serivicii ca tine, aici intervine SEO si face diferentierea ridicandu-ti site-ul in cautari in principalele motoare de cautare, astfel va putea fi accesat mai usor de catre potentialii clienti.

optimizare seo

Optimizarea efectiva este cuprinsa in doua etape:

1. Optimizarea SEO on-page

Este procesul in care toate setarile au loc la nivelul site-ului si paginilor acestuia, sunt setate elemente ca meta-tag-uri, friendly-links, texte, imagini, cache, SSL, mobile-friendly, content, etc.

2. Optimizarea SEO off-page

In aceasta parte a optimizarii sau a promovarii mai bine zis, toate actiunile se au loc in afara site-ului si au ca scop dezvoltarea profilui de backlink-uri prin publicarea de advertoriale pe publicatii si bloguri cu autoritate ridicata, activitatea social media pentru a creste credibilitatea brand-ului.

De interes:  Avantajele benzilor LED

Ce este un advertorial?

Un advertorial este un articol redactat in scopuri publicitare pentru a obtine trafic sau pentru imbunatatirea pozitiei unui site in cautari. Poate fi publicat singur sau in campanii advertoriale atat pe bloguri, cat si pe alte site-uri web cu autoritate ridicata.

Pe scurt, optimizarea SEO te poate pozitiona cat mai sus in cautarile Google, reusind astfel sa obtii mai mult trafic in mod natural, mai multe vanzari si brand-awareness crescut.

Daca te-ai hotarat sa apelezi la SEO pentru afacerea ta cel mai bine ar fi sa apelezi la un SEO specialist cu experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.