Avand in vedere ca majoritatea persoanelor au emotii in ceea ce priveste o operatie estetica, in cadul acestui articol va vom oferi mici informatii si totodata raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Foarte muti oameni confunda rinoplastia cu septoplastia. Sa vedem ce semnificatii au fiecare si prin ce se diferentiaza unele de altele.

Diferenta dintre rinoplastie si septoplastie

Rinoplastia este o interventie chirurgicala destinata exclusiv modificarii imperfectiunilor de la nivelul nasului. Avand in vedere faptul ca respiratia si forma nasului sunt strans legate unele de altele, rinoplastia poate ajuta in majoritatea cazurilor la imbunatatirea problemelor care tin de o respiratie corecta.

In ceea ce priveste septoplastia, ei bine, aceasta este tot o interventie chirurgicala, care se realizeaza pentru a imbunatati respiratia prin indreptarea peretelui din interiorul nasului. Mai exact este o combinatie cu rinoplastia.

Cat de simpla sau de dificila este rinoplastia?

Ei bine, la acest capitol nu ne putem lauda cu o operatie simpla, avand in vedere faptul ca nasul are o forma 3D, iar modificarile care pot fi aduse sunt adesea foarte mici, insa a caror impact este major.

De interes:  5 diferențe dintre un șef și un lider

Timpul petrecut in spital

In general, in urma operatiei de rinoplastie nu este absolut necesara internarea in spital, insa in cazul speciale, in care aveti probleme mai delicate, se recomanda sa stati o noapte pentru eventuale investigatii.

Perioada de recuperare

In general este necesar sa aveti o saptamana libera in care sa nu fiti nevoiti sa mergeti la serviciu, scoala, sau sa aveti alte obligatii. Starea dumneavoastra de sanatatea se va imbunatati de la o zi la alta in decursul acestei saptamani.

Trebuie sa stiti ca in urma operatiei pot aparea mici umflaturi, care vor disparea cel mai sigur in cateva luni.

 

Care sunt riscurile?

Ca orice alta operatie include si riscuri, insa din fericire, riscurile rinoplastiei sunt mici, iar complicatiile extrem de rare. Inainte de operatie, medicul estetician va va oferi toate informatiile necesare, in care vi se vor prezenta atat riscurile, cat si beneficiile.

De asemenea, in ceea ce priveste operatia trebuie sa stiti ca veti fi asigurat de catre clinica la care ca operati, intrucat fiecare operatie este garantata ca fiind un succes.

De interes:  Universitatea de Vest din Timișoara vs. mass-media! Minus după minus cu oamenii pe care-i formează...

Care este pretul operatiei de rinoplastie?

Costul operatiei de rinoplastiei difera in functie de diversi factori, in special de complexitatea operatiei si de medicul care va opereaza. La Clinica Pogany, preturile sunt imbatabile, astfel incat puteti accesa sectiunea rinoplastie Bucuresti preturi si oferte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.