De ce sa alegi ferestre Kommerling ?

Când este vorba despre alegerea unui brand de ferestre care oferă atât calitate înaltă cât și o gamă largă de stiluri și designuri, Kommerling este alegerea ideală. Recunoscut pentru performanțele sale impresionante și reputația sa stabilă, Kommerling și-a făcut un nume pe piața internațională și germană de ferestre termopan, consolidându-și prezența în ultimii 50 de ani.

Indiferent dacă intenționați să dezvoltați proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale unde eficiența energetică și estetica arhitecturală sunt esențiale, ferestrele termopan Kommerling reprezintă o soluție flexibilă și de încredere. Ele pot fi utilizate în diverse contexte, fie că sunteți în căutarea unei suprafețe vitrate ample, a unor ferestre simple sau complexe, cu forme și unghiuri unice sau orice alt tip de fereastră cu caracteristici speciale. Kommerling dispune de opțiuni adaptabile pentru orice buget și nevoie.

Ferestrele Kommerling vin cu numeroase beneficii, incluzând:

Recomandarea specialistilor

Premium Fenster, un furnizor al  ferestrelor Kommerling, recomandă diverse produse, printre care:

  • Ferestră Kommerling 70: Sistem cu 5 camere de izolare și grosime de 70 mm, coeficient de transfer termic Uw de 1,3W/mpK, două garnituri pentru izolare termică îmbunătățită, formă rotunjită pentru o curățare ușoară, accesoriată cu feronerie MACO.
  • Ferestre Kommerling 76 AD: Sistem cu 5 camere de izolare și grosime de 76 mm, două garnituri de etanșare pentru eficiență energetică sporită, coeficient de transfer termic Uw de 1,1 W/mpK, armătură închisă pentru rezistență și stabilitate, accesoriată cu feronerie MACO.
  • Fereastră Kommerling 76 MD: Sistem cu 6 camere de izolare și grosime de 76 mm, trei garnituri de etanșare pentru o protecție termică și fonică superioară, coeficient termic Uw de 1.0W/mpK, armătură închisă pentru solicitări deosebite, accesoriată cu feronerie MACO.
  • Ferestre Kommerling 88 MD: Sistem cu 7 camere, adâncime de bază de 88 mm, trei garnituri de etanșare, coeficient termic Uw de 0,75W/mpK, posibilitatea adăugării unui geam triplu de 52 mm, rigidizare realizată din oțel zincat de 1,5 mm sau 2,5 mm pentru o stabilitate superioară și durabilitate extinsă.

Varietatea mare de profile și produse Kommerling permite integrarea acestora în orice proiect, de la cele tradiționale până la cele conceptuale, distincte prin unicitate și inovație. Pentru orice nevoie legată de ferestrele Kommerling, puteți conta pe Premium Fenster ca partener de încredere.

De interes:  Faci casa buna cu firma de constructii profesionala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.