Centrale termice care te ajută să încălzești orice suprafață și îți conferă confort și încredere

Poate ești implicat în proiecte de dezvoltare imobiliară sau pur și simplu încă nu cunoști capacitatea centralei termice pe gaz potrivită pentru proiectul tău. Pe piața de instalații termice există soluții de încălzire variate, mărci diferite. Totuși, astăzi vă descriem o marcă de centrale termice recomandată pentru proiecte de instalații variate, cu versiuni de putere între 19 kW și 150 kW care asigură nu numai flexibilitatea capacității, dar și siguranța robusteții, conectivitate dimensiuni reduse și fiabilitate pe termen lung.  Toate acestea sub steagul unei singure mărci: Viessmann.

Centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 200-W, cu putere de 49 kW – 150 kW, Vitotronic 100 HC1B: Eficiență ridicată și Control avansat al temperaturii

Când vine vorba de sisteme de încălzire de înaltă calitate, centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 200-W,  de la 49 kW  la 150 kW cu automatizare Vitotronic 100 HC1B se evidențiază ca un produs de top. Proiectată pentru a oferi un nivel ridicat de eficiență energetică și control avansat al temperaturii, această centrală termică pe gaz este potrivită în special pentru case mari sau clădiri cu utilizare mixtă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei termice Viessmann Vitodens 200-W este faptul că funcționează foarte silențios. Beneficiază, de asemenea, de un arzător cilindric modular Matrix și de un tiraj forțat, ceea ce înseamnă că funcționează în regim de cameră etanșă, fiind ideală pentru case cu ventilație redusă sau spații închise.

Această centrală termică în condensare poate fi utilizată atât pentru încălzirea spațiilor, cât și pentru producerea apei calde menajere prin intermediul unui boiler extern, care trebuie achiziționat separat. În plus, centrala termică Viessmann Vitodens 200-W este echipată cu automatizarea Vitotronic 100 HC1B, care oferă un control precis al temperaturii și poate fi programată în funcție de preferințe.

Centrala Viessmann Vitodens 200-W este livrată împreună cu un sistem de evacuare a gazelor arse și admisie a aerului, care include un racord pentru peretele exterior și un cot de 89 de grade. Pentru montaj, această centrală termică necesită echipamente suplimentare, precum un vas de expansiune, senzorul de boiler (dacă se instalează un boiler), butelia de egalizare și senzorul pentru butelia de egalizare, pompă de circulație pentru circuitul centralei termice – butelia de egalizare, supape de siguranță, pompă de circulație butelia de egalizare – circuit de încălzire, pompă de circulație pentru boiler și extensia internă H1 pentru comanda pompei.

Cu un ecran tactil color și un ventilator cu turație redusă, centrala termică Viessmann Vitodens 200-W este un produs modern și eficient energetic. Se evidențiază ca una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață în ceea ce privește eficiența energetică și controlul temperaturii. Dacă căutați o soluție de încălzire performantă, centrala Viessmann Vitodens 200-W cu Vitotronic 100 HC1B poate fi o alegere excelentă pentru casa dumneavoastră.

În concluzie, centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 200-W cu Vitotronic 100 HC1B oferă un nivel ridicat de eficiență energetică și control avansat al temperaturii.

Centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 100-W combi, tip B1KF: eficiența în încălzire

Centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 100-W de  la 25 kW la 32 kW  este o alegere excelentă pentru încălzirea spațiilor și prepararea apei calde menajere în mod eficient și compact. Cu o putere până la 32 kW această centrală termică funcționează pe combustibil gazos, având un arzător MatriX-Plus ce se remarcă prin eficiența sa și reducerea poluării și a zgomotului.

Această centrală termică se bazează pe un schimbător de căldură Inox-Radial rezistent la coroziune din oțel inoxidabil, care converteste eficient energia utilizată în căldură. De asemenea, suprafața specială a arzătorului MatriX asigură rezistență la temperaturi ridicate, garantând fiabilitate și performanță pe termen lung.

Un alt aspect inovator al centralei termice Viessmann Vitodens 100-W este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro, care se adaptează automat la toate tipurile de gaz, asigurând o ardere continuă curată și eficientă.

Centrala termică Vitodens 100-W B1KF oferă multiple avantaje, inclusiv:

 • Funcționare simplă și intuitivă prin intermediul display-ului LCD cu afișaj pe 7 segmente și butoanelor tactile.
 • Posibilitatea de gestionare prin intermediul interfeței WLAN integrate, care permite controlul centralei termice prin internet prin intermediul aplicațiilor Viessmann, asigurând un confort sporit, economie de energie și siguranță.
 • Certificată pentru utilizarea gazelor naturale cu conținut de hidrogen de până la 20%.
 • Design compact și ușor de instalat, potrivit și pentru nise mici, fără a necesita spațiu lateral pentru întreținere. Această caracteristică face centrala termică Vitodens 100-W ideală pentru modernizarea apartamentelor sau caselor unifamiliale.
 • Raport preț/performanță atractiv, oferind un echilibru optim între costuri și performanță.
 • Durabilitate și eficiență datorită schimbătorului de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil.
 • Utilizare simplă și ușor de înțeles prin intermediul afișajului pe 7 segmente al noii platforme electronice.
 • Compatibilitate cu sistemele de încălzire cu un circuit de încălzire direct și/sau mixt, asigurând controlul convenabil al centralei termice.

Datele tehnice ale centralei termice Viessmann Vitodens 100-W B1KF includ puterea nominală între 3,2 și 32,0 kW la 50/30 °C, respectiv între 2,9 și 29,3 kW la 80/60 °C.

Viessmann Vitodens 050-W B0KA: Eficiență și Conectivitate Avansată

Schimbătorul de căldură Inox-Radial rezistent la coroziune din oțel inoxidabil reprezintă inima cazanului Vitodens 050-W. Acesta convertește eficient energia utilizată în căldură, iar aceasta se datorează calității superioare a oțelului inoxidabil.

Vitodens 050-W vine cu o nouă platformă electronică ce include o interfață WLAN integrată. Prin intermediul acestei interfețe, sistemul de încălzire poate fi conectat direct la internet, dacă este dorit.

Cu ajutorul aplicației ViCare, operațiunea sistemului de încălzire devine ușoară și intuitivă. Aceasta furnizează servicii digitale și permite comunicarea directă cu specialistul local de încălzire. Aplicația ViCare oferă informații despre starea curentă de operare a sistemului de încălzire, programează încălzirea și prepararea apei calde și contribuie la reducerea costurilor cu energia. Aceasta este compatibilă cu aproape toate dispozitivele iOS și Android.

Caracteristicile centralei termice Viessmann Vitodens 050-W B0KA:

 • Centrală în condensație pentru încălzire și preparare a apei calde menajere.
 • Putere nominală de căldură între 19 kW  și 32 kW, condiții de funcționare standard
 • Randament normat de până la 98% (Hs).
 • Domeniu de modulare de până la 1:8.
 • Pompă de circulație cu eficiență ridicată și economie de energie.
 • Clasă de eficiență energetică: A.
 • Display cu ecran tactil pe modelul B0KA.
 • 4 moduri de funcționare: comandă în funcție de temperatura exterioară, funcționare în regim constant, funcționare cu termostat de ambianță și funcționare cu termostat de ambianță prin Open-Therm.
 • Posibilitate de conectare la internet prin interfața WiFi integrată pentru comenzi și servicii prin aplicațiile Viessmann (doar pe varianta cu modul WiFi integrat).
 • Acces local pentru servicii și punere în funcțiune prin aplicația Viessmann (fără conexiune de internet activă, doar pe varianta cu modul WiFi integrat).

Date tehnice pentru centrala termică Viessmann Vitodens 050-W B0KA:

 • Consum maxim de gaz natural: 1,88 Nm3/h
 • Noul model de Vitodens 050 B0KA vine echipat cu un vas de expansiune de 8 litri.

Pe scurt, o centrala Viessmann Vitodens este opțiune care asigură flexibilitate prin gama  amplă de putere, conectivitate la Internet prin noile modele,  așadar o centrala termică modernă, robustă, de încredere. În plus, toate acestea sunt dublate prin design-ul ergonomic, putând fi încadrate în spații mici, chiar și modelele de mare capacitate.

De interes:  Tot ce trebuie sa stii despre cazinourile online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.