Daca urmeaza sa pleci intr-o calatorie, indifierent ca este vorba despre una in interes de serviciu sau pur si simplu de relaxare, o masina de inchiriat poate reprezenta solutia ideala. O calatorie cu avionul se poate dovedi adesea mai costisitoare decat daca ai opta pentru servicii de inchirieri auto.

Masina de inchiriat – Criterii importante pentru alegerea potrivita

In marea majoritate a cazurilor, oamenii tind sa nu paraseasca zona de confort. Prin urmare, daca masina personala face parte dintr-o anumita clasa, atunci cea pe care o vei inchiria va fi asemanatoare. De fapt, masina pe care urmeaza sa o inchiriezi trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: sa iti ofere suficient spatiu, sa aiba un consum moderat si sa nu cheltui prea multi bani pentru serviciul de rent a car. In felul acesta, te asiguri ca nu vei avea probleme cu nivelul consumului si nici cu lipsa spatiului pentru bagaje.

In cazul in care urmeaza sa calatoresti alaturi de familie, spatiul reprezinta cea mai importanta caracteristica a masinii pe care urmeaza sa o inchiriezi. In acest sens, un break sau un SUV pot satisface nevoile tale cu succes. Se poate intampla si ca membrii familiei sa fie numerosi, iar in acest context poti alece un minivan.

De interes:  Cum poti ameliora o infectie urinara cu Urifast

Inchirieri auto online sau offline

Modalitatea prin care rezervam masina de inchiriat nu trebuie deloc neglijata. Recomandat este sa inchiriezi autoturismul potrivit online. Acesta poate fi urmatorul pas dupa ce ai achizitionat biletul de avion. Atentie! Tariful mic al acestui serviciu nu reprezinta intotdeauna cea mai buna optiune. Poti alege dintr-o gama variata de autoturisme disponibile pe site-ul firmei de rent a car WLC. Daca totusi esti indecis, specialistii in inchirieri auto iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a inchiria masina mult dorita direct din aeroport prin intermediul serviciului de rent a car auto Timisoara sau alte orase mari din tara.

Verificarea masinii inainte de inchiriere

Inainte de inchirierea autoturismului, trebuie sa accepti si sa semnezi un proces verbal de predare-primire in care vor fi specificate urmatoarele aspecte: nivelul combustibilului, starea caroseriei, echipamentele din dotare si interiorul masinii. Ulterior, masina va putea fi preluata dintr-o parcare apropiata sau chiar din aeroport.

De interes:  Descoperă funcția Cash Out

Returnarea masinii inchiriate

Cand calatoria ta a luat sfarsit si urmeaza sa returnezi masina inchiriata, trebuie sa stii ca aceasta va fi verificata de un agent al companiei de rent a car chiar in prezenta ta. Impreuna cu procesul verbal de predare-primire vei preda documentele si cheile masinii si vor fi intocmite formele de returnare a depozitului de garantie, acolo unde este cazul.

Asadar, inchirierea unei masini iti poate aduce o multime de beneficii atat in situatiile neprevazute, cat si in calatoriile planificate. Tot ce trebuie sa faci este sa fii selectiv in privinta firmei de rent a car.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.