În timp, lenjeriile de pat (în special cele albe) pot începe să se îngălbenească – iar acest lucru este normal!

Lenjeria de pat poate deveni galbenă din mai multe motive, cum ar fi fluidele corporale, transpirația sau chiar loțiunea de corp pe care o folosim! În articolul de mai jos vom analiza aceste motive mai detaliat.

Ne place sau nu, de-a lungul timpului, pe cearșafurile noastre preferate apar pete diferite. Dacă unele dintre ele pot fi prevenite (cum ar fi petele de mâncare), petele galbene care apar din fluidele noastre corporale sunt practic inevitabile.

Indiferent cât de des faci baie și schimbi pijamalele, cearșafurile tale albe preferate pot încă să se îngălbenească. Și asta este normal! Lichidele corporale, transpirația, grăsimile pielii, diverse creme și loțiuni pe care le folosești – toate acestea pot lăsa pete galbene pe cearșafurile tale albe și sunt greu de controlat.

Pe de altă parte, acest lucru nu este complet inevitabil – de fapt, există câteva sfaturi și trucuri pentru a elimina acele pete galbene enervante și pentru a preveni îngălbenirea lenjeriilor de pat albe.

De interes:  Tot ce trebuie sa stii despre accesorizarea unei bai

Cum să preveniți îngălbenirea materialului alb?

Cei mai comuni factori care provoacă o nuanță gălbuie sunt substanțe produse în mod natural de corpul tău și, din păcate, nu există nicio modalitate de a opri producerea lor.

Cu toate acestea, există câteva metode super eficiente pentru a scăpa de această nuanță galbenă și pentru a vă curăța din nou cearșafurile. Cea mai bună parte este că majoritatea metodelor sunt naturale și foarte ieftine!

Primul gând care vă vine în minte atunci când vă gândiți la soluții de albire este probabil înălbitorul. Dar sincer, această substanță chimică brută ar trebui să fie ultima dintre toate opțiunile tale.

Deși înălbitorul are proprietăți de albire și poate fi de ajutor în unele cazuri, nu este cea mai bună soluție pentru albirea petelor galbene de pe lenjerie de pat sau cearșafuri. Acest lucru se datorează faptului că înălbitorul se oxidează odată cu fluidele naturale ale corpului și vă poate deteriora cearșafurile și chiar face ca petele să arate mai rău și imposibil de îndepărtat.

De interes:  „Dulce et decorum est pro patria mori”

Sursă:  domi-tex.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.