Cashconsult.ro este o firmă de consultanță fonduri europene nerambursabile cu mulți ani de experiență în dezvoltarea și gestionarea proiectelor în cadrul tuturor programelor europene. În spatele numelui Cashconsult se află consultanți cu mulți ani de experiență, care lucrează la unele dintre cele mai mari proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile. Nu există niciun caz care să nu poată fi rezolvat, deoarece, clienții sunt întotdeauna pe primul loc. De la cel mai mic și până la cel mai mare, fiecare client, este prețuit în egală măsură. Merg alături de tine, unul lângă altul, în vremuri bune și vremuri grele. 

Studii de finanțare

Compania de consultanță fonduri europene Cashconsult.ro oferă clienților săi – companii și persoane fizice autorizate, cele mai potrivite oferte pentru aplicarea la diferite programe europene, în conformitate cu specificațiile de bază și tipul afacerii. Deoarece diversele formulare de cerere au cerințe strict individuale și specifice, nu există un răspuns comun la toate întrebările referitoare la finanțarea ideii concepute cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. Este deosebit de important pentru Cashconsult.ro să stabilească un contact personal cu respondentul, atunci când colectează informații primare despre nevoile și problemele specifice și apoi pregătește o scurtă prezentare cu sugestii, în conformitate cu nevoile clientului.

Munca pe termen lung și grea, ca companie de consultanță care lucrează cu programe europene și alte programe, a contribuit la construirea unei baze cuprinzătoare cu parteneri în fiecare domeniu conex. Au fost puse bazele unui parteneriat de succes cu un număr de specialiști din sectorul energiei și companiilor solare, instituțiilor bancare, asociațiilor de arhitecți și ingineri. Acest sprijin integrat este extrem de important pentru obținerea de rezultate de calitate și pentru scrierea de propuneri de proiecte de succes.

Pregătirea intensivă strategică

Principala regulă pentru obținerea victoriei este pregătirea intensivă preliminară, strategică. Așa cum războinicul repetă o mișcare de mai multe ori până când atinge o precizie de execuție perfectă, tot așa și la firma de consultanță fonduri europene nerambursabile Cashconsult.ro se dezvoltă proiectele tale cu precizie și în conformitate cu normele și standardele europene stabilite, asigurând astfel implementarea lor cu succes.

Metoda și procesul unic de dezvoltare a fiecărui proiect, consultat de Cashconsult.ro, include atât pași și acțiuni de bază, cât și includerea în fiecare proiect a informațiilor și detaliilor specifice care sunt cruciale în aprobarea acestuia, de la furnizarea celor mai potrivite oferte pentru aplicarea la diferite programe europene, prin efectuarea de studii de fezabilitate și crearea unei prezentări, până la pregătirea unui plan de afaceri și a unui buget.

Este important să subliniem că procesul de pregătire a proiectului necesită perseverență, atenție, muncă în echipă, organizare, atenție la detalii și disponibilitate pentru a analiza și răspunde rapid la situații. Cashconsult.ro care este un consultant fonduri europene nerambursabile nu numai că îți va pregăti proiectul (plan de afaceri, buget și toată documentația însoțitoare), ci va aplica calitățile de mai sus pentru a obține rezultatul dorit. De-a lungul anilor, Cashconsult.ro a dovedit că este capabilă să întâmpine și să depășească tot felul de obstacole în numele cauzei noastre, și anume – transformarea ideilor tale într-o afacere de succes.

De interes:  Ai o rezolutie pentru 2021? Daca tine de datorii, te ajutam noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.