Ai o rezolutie pentru 2021? Daca tine de datorii, te ajutam noi!

scapa de datorii repede

Anul 2020 a surprins intreaga planeta cu un virus care avea sa schimbe vieti si sa puna la incercare omenirea. In mod firesc, multi asteapta Anul Nou cu nerabdare, sperand ca va fi mai bun, ca noul Coronavirus va putea fi invins, in cele din urma. La modul general, prima luna din noul an, incepe cu noi sperante, cu noi planuri de viitor si cu multe visuri de realizat.

Rezolutiile pentru anul care de-abia incepe tin de dorinte implinite si pot fi despre orice. De la dorinta de a fi mai slabi, mai activi, mai bogati, de a cumpara o locuinta noua sau o alta masina, oamenii isi stabilesc obiective intre cele mai diverse. Si, cu toate astea, poate ca intre cele mai importante sunt cele care tin de sanatate si de a economisi. Covid-19 a generat un context economic instabil, iar cei care au avut bani economisiti au putut sa constate personal, cat de mult a contat.

De interes:  OfertaDeLUX.ro - Alege cele mai bune oferte la prețuri avantajoase

Exista si categoria celor care considera ca rezolutiile trebuie sa ii calibreze ca persoane si sa ii disciplineze, inclusiv financiar. Multi isi propun sa faca ceva concret pentru a scapa de datorii cat mai repede in anul urmator, insa, va fi posibil? Raspunsul este afirmativ daca se au in vedere cateva sfaturi simple, oferite deangajatii companiei KRUK, care asigura servicii de colectare de creante.

Ce este KRUK Romania?

Multi se intreaba cine sau ce este KRUK Romania, atunci cand primesc instiintare ca firma le va gestiona datoriile. Cele mai relevante informatii despre activitatea companiei se pot obtine de pe site-ul acesteia, Linkedin, Facebook si alte retele de socializare unde compania si-a creat conturi pentru a comunica cu clientii. De asemenea, este important de mentionat ca firma KRUK nu este o banca, asa cum tind unele persoane sa creada.

Compania le ofera ajutor real clientilor, prin posibilitatea de a semna un Angajament de plata, prin care singuri stabilesc valoarea ratelor lunare, pe care le pot plati in functie de venit. De asemenea, prin angajatii sai, KRUK ofera sfaturi care sa ii ajute sa reuseasca sa faca economii semnificative de bani.

De interes:  Adăugarea creativă a Huawei este MateBook 16s.

Sfaturi pentru o economisire smart

Determinarea corecta a cheltuielilor lunare obligatorii este primul pas care trebuie sa se faca pentru economisire. Astfel de cheltuieli includ banii pentru alimente, utilitati (energie electrica si gaz), abonamente, precum cel de telefonie si cablu, abonament pentru transport in comun, medicamente, produse de igiena. Restul cheltuielilor, care nu pot fi trecute in categoria “obligatorii”, pot fi sterse de pe lista pentru o perioada sau, cel putin micsorate ca valoare. Pentru o mai buna gestionare a cheltuielilor se poate tine un registru de venituri si cheltuieli la zi sau se poate utiliza o aplicatie.

Scazand din veniturile lunare (toate, in functie de caz, salariu, pensie, sume din chirii etc) suma cheltuielilor obligatorii, va rezulta o suma de bani din care se vor plati ratele pentru datorii. Din suma care ramane, un procent cat de mic se poate economisi.

Concluzionand, economisirea este cea mai buna idee pe care o pot pune in practica cei care isi doresc sa nu ramana niciodata fara o suma de bani in situatii de urgenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.