Accident cumplit, în această seară, înainte de Goruia. Pe o porțiune de drum drept, o mașină a izbit în plin un tractor pe care l-a rupt în două!

Impact extrem de puternic, în această seară, între un autoturism și un tractor. Utilajul a fost efectiv rupt în două în urma impactului. Potrivit martorilor, mașina ar fi intrat în depășire pentru a depăși tractorul, însă din față venea un alt autovehicul pe care l-ar fi observat în ultimul moment. Revenind pe sensul său de mers, a izbit tractorul.


foto: Facebook Tractam Orice

„În jurul orei 18.15, în județul nostru s-a mai produs un accident rutier, de această dată, pe DJ581 – Goruia. Au fost implicate un autoturism și un tractor. Au intervenit de urgență forțe din cadrul Secției de Pompieri Oravița, 4 echipaje SAJ și Poliția”, informează Elena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” Caraș-Severin.

Din primele informații reiese că șase persoane au ajuns la spital. Nu se cunoaște deocamdată starea victimelor. Ca un paradox, în autoturism se aflau câteva coroane, semn că oameni s-ar fi pregătit pentru o înmormântare.

De interes:  Deputatul Ion Tabugan: „Comisare, eu nu am vândut parfurmuri la colțul străzii!” | Express de Banat

foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.