Cum utilizarea tratamentelor naturiste precum Plasma Quinton, SOD sau Floradix te pot ajuta in tratarea si sustinerea sanatatii

Utilizarea produselor naturale in prevenirea si tratarea problemelor de sanatate a crescut substantial in ultimul deceniu.

Produsele naturale pe baza de plante medicinale, alimente functionale si elementele constitutive ale acestora au fost utilizate pentru tratamentul diferitelor boli, inclusiv a cancerului, din cele mai vechi timpuri pana in prezent. Acest lucru necesita noi abordari pentru a depasi inflamatiile si, prin urmare, produsele naturale ar putea fi surse eficiente pentru prevenirea si tratamentul multor disfunctionalitati. Totodata, pot fi un suport de incredere al sistemul imunitar uman.

De exemplu, exista Plasma Quinton – un produs unic extras din apa oceanica, cu o biodisponibilitate foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil.

Plasma Quinton restabileste mediu intern si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Acest supliment:

  • permite o rehidratare eficienta la nivel celular
  • este un modulator imunitar natural

Preparatul respectiv ajuta la refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sange, lichid extracelular, limfa) ceea ce este un fenomen interesant si important.

De interes:  Ai o firmă de curățenie într-un oraș mare? Află acum ce poți face pentru a asigura succesul afacerii tale

Se stie ca administrarea de suplimente antioxidante previne daunele cauzate de radicalii liberi celulelor corpului, promovand astfel longevitatea si evitand bolile. Antioxidantii au efect:

  • Detoxifiant
  • Hepatorprotector
  • Protector impotriva radiatilor

Antiinflamator

  • Energizant
  • Fortifiant
  • Antimutagen
  • Anticancerigen, etc.

Un astfel de supliment il reprezinta SOD natural cantacuzino. Produsul prezinta proprietati energizante, putand fi folosit ca fortifiant al organismului  in conditii de stres, efort fizic si psihic intens, prin continutul in compusi biochimici: proteine totale, glucide, oligoelemente si vitamine.

Organismul uman a avut dintodeauna ajutor in a se lupta cu infectiile si dereglarile. De exemplu, cand apare o durere in gat, obisnuim „sa ajutam” gatul sa se vindece mai repede.

La fel facem si cu celelealte organe.

Floradix reprezinta un elixir cu fier din plate medicinale si fructe – ceea ce acopera necesarul de fier in faza de crestere, menstruatie si sarcina, alimentatie deficitara sau femei care doresc sa ramana insarcinate. Tototdata poate fi folosit in stari de oboseala cronica si lipsa de vitalitate.

De interes:  Cele mai frecvente simptome care anunta ca este necesara repararea casetei de directie

Produsele naturale pentru prevenirea si tratamentul diferitor disfunctionalitati cu integrarea medicinei traditionale in lumea moderna are un impart major si ajuta din ce in ce mai multi oameni sa duca un mod de viata sanatos si sa extraga de la mama natura tot ce este mai benefic si mai sanatos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.