Şosete colorate

Sezonul acesta este axat pe detaliile care îţi fură privirea. Plin de contraste cromatice, texturi interesante, straturi ce captează atenția, toate aşezate în așa încât efectul să fie maximizat. Este sezonul în care blugii până la gleznă cu șosetele la vedere sunt combinație excentrică, tocmai pentru efectul lor impresionant.

Ţinute excentrice

Și tocmai pentru că blugii până la gleznă cu șosetele la vedere sunt o combinație interesantă, pe care foarte multă lumea adoptat-o, vă prezentăm cele mai tari modele de şosete, cu care puteți crea și dumneavoastră acasă, asortările pe care marii designeri ai caselor de modă le-au propus în ultimele colecții.

La ora actuală s-a pus accent în principiu pe faptul că şosetele sunt puse în valoare de restul ţinutei, mai exact de pantaloni, sau blugi. Alături de o pereche de blugi crop, ce lasă gleznele la vedere, creatorii de modă au propus șosete colorate și interesante ca textură şi model. Scopul este de a crea ţinute interesate care să iasă din tipar.

De interes:  De ce merita sa cumperi un laptop 2 in 1

Asortarea unor blugi până la gleznă cu un tricou nu este considerate a fi banală, ștearsă sau plictisitoare, întrucât modelele de șosete colorate au tocmai acest scop: de a sparge tiparul ținutei!

Șosete colorate și ciorapi cu aplicații interesante: mizează pe efectul lor!

Cert este că cel puţin în ultima perioadă, şosetele au fost cele care au spart tiparul ţinutei, având în vedere faptul că alegerea acestora este foarte importantă. Altfel spus, nu prea aveţi cum să daţi greș în nicio situaţie, întrucât soluții sunt nenumărate, pentru oricine. Și pentru cei care vor alege ciorapi-plasă sau modele dantelate ori șosete cu perle, dar și variante de ciorapi groși, mai sport, mai androgini ori mai copilăroși, cu motive ludice, colorate, dacă vrei să mergi pe asortări mai predictibile, mai puțin senzuale și mai degrabă cuminţi, le-am putea spune.

De altfel, când vorbim despre alegerea de a purta blugi până la gleznă cu șosetele la vedere în acest sezon, vorbim mai exact de disponibilitatea ta de a aborda acest mix. Credeţi că veţi purta botine cu blugi și șosete cu volane, perle sau buline tip voaletă?

De interes:  Filme noi, povești celebre! Hai la cinema să te convingi!

Madammitza.ro – vino şi tu!

Veţi fi îndeajuns de îndrăzneaţă, încât să combinaţi modele de blugi până la gleznă cu sandale și șosete groase? Vreţi să atrageţi atenția celor din jur, asupra ţinutei dumneavoastră, optând în acest sezon șosete colorate de la Madammitza? Atunci nu pierdeţi timpul, sunteţi la un click distanta de noi, unde veţi putea descoperi lumea noastră colorată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.