Exista multe modalitati prin care puteti folosi feng shui pentru a atrage bogatia, prosperitatea si abundenta. O metoda simpla este sa va decorati casa si biroul cu cure de bani feng shui care sa va placa gustul si sa se potriveasca decorului general. Incepeti prin localizarea zonei dvs. de bani feng shui si asigurati-va ca aveti grija foarte bine de ea, astfel incat energia din spatiul dvs. sa se simta proaspata si vibranta. Pe conde.ro gasiti regulile de aplicare a principiului feng shui in viata de zi cu zi.

Retineti ca atragerea bogatiei si a norocului implica mai mult decat cure si simboluri feng shui. Vechii maestri feng shui afirma ca feng shui-ul bun singur nu iti aduce bogatie daca nu te straduiesti sa ai bogatie. Mai degraba, va ofera sprijinul necesar pentru a cauta faima si avere.

Zona dvs. de bani

In feng shui , zona conectata la banii dvs. sau prosperitatea financiara si abundenta, este zona de sud-est a casei sau a biroului dvs. Acesta este modul clasic sau traditional de scoala feng shui pentru a va defini zona de bani. In Western, sau BTB, scoala de feng shui, zona de bani este zona din stanga sus a spatiului dvs., asa cum este vazut din planul casei. Vezi aici obiecte feng shui cu ajutorul caroara sa aduceti bani in viata dvs.

De interes:  Dezavantajele tratamentelor ortodontice si cum sa le depasim

Vaza bogatiei Feng Shui

Vaza bogatiei feng shui este una dintre cele mai vechi cure de abundenta feng shui. Istoria vazei bogatiei este complexa; realizarea si simbolurile sale au numeroase semnificatii profunde. In aplicatiile feng shui , vaza bogatiei este folosita ca un remediu pentru abundenta, pentru a va ajuta sa atrageti si sa consolidati fluxul de bogatie si prosperitate. Intra aici si vezi regulile feng shui pentru a atrage bogatie si noroc.

Acvariu de pesti pentru bogatie

Acvariile Feng shui sunt remedii feng shui frumoase si puternice care atrag energia bogatiei si abundentei. Amplasate corespunzator si ingrijite cu intelepciune, ele vor amplifica energia din orice spatiu si vor atrage mai multa bogatie Chi. Acvariile sunt considerate de bun augur in feng shui deoarece aduc o combinatie armonioasa a mai multor factori feng shui care atrag bogatia.

Monede chinezesti

Cea mai obisnuita utilizare a monedelor chinezesti in feng shui este pentru bani. Cealalta utilizare populara a monedelor in feng shui este pentru protectie si cure de noroc . Aceste energii merg cu siguranta impreuna. Cand o persoana atinge stabilitatea financiara, ea sau el se simte si mai protejat si, desigur, norocos.

De interes:  Care sunt principalele avantaje ale betonului lustruit?

Bambus norocos

Bambus norocos este una dintre cele mai populare cure Feng Shui. Daca esti destul de norocos sa cresti bambus in gradina ta , stii cat de linistitor – aproape transcendental – este sunetul bambusului. Pentru a folosi bambusul norocos ca leac feng shui , cumparati-l cu un numar specific de tulpini de bambus.

Nava bogatiei

Nava bogatiei este un remediu traditional popular pentru bani feng shui deoarece, spre deosebire de alte cure chinezesti pentru bani feng shui, cum ar fi broasca de bani , Buddha Razand sau monedele chinezesti, nava bogatiei arata minunat in orice spatiu si cu orice decor.

Fantani pentru avere

Fantanile Feng Shui vin in toate formele, dimensiunile si materialele. Utilizarile fantanilor in feng shui sunt multe – de la sanatate la bogatie pana la imbunatatirea calitatii aerului din casa sau birou .

Gem Tree

Exista o mare varietate de copaci bijuterii feng shui disponibile, inclusiv copaci cu ametist , agat , corali sau perle. Arborii bijuterii Feng Shui care contin cristale de citrin sunt adesea folositi pentru aplicatii bogate. Pe conde.ro gasiti o varietate de obiecte feng sui cu ajutorul carora sa aduceti prosperitate in locuinta dvs. Viziteaza https://conde.ro/ pentru mai multe sfaturi de a atrage prosperitatea in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.