Inspectoratul General pentru Situații de Urgență  împreună cu Institutul Național de Hematologie Trasfuzională, a organizat campania de donare de sânge „SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ” in semn de solidaritate pentru cei  aflați în suferință!

Această campanie se va desfășoară în contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România începand cu data de 7 septembrie și se va sfârsi in data de 11 Septembrie 2020.

Asadar, toți pompierii din întreaga țară se vor mobiliza pentru a dona sânge pentru viață.
La această campanie s-au alăturat și 55 de pompieri salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș. Aceștia au fost programați în perioada 07-10 septembrie 2020 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, unde vor dona sânge pentru persoanele bolnave care au imperios nevoie de acesta.

Se spune că cineva are nevoie de sânge o dată la 3 secunde și că 60% din populaţie va avea nevoie de sânge la un moment dat al vieţii, cu toate că doar 2% din populaţie donează sânge.

Această nevoie uriașă  i-a ambiționat pe toți pompierii timișeni care au ales anul acesta să sărbătorească diferit ziua armei.
Fiind recunoscuți ca și salvatori și eroi la incendii, accidente, calamități naturale și alte zeci de situații, pompierii au ales să fie salvatori de vieți și prin donarea de sânge.

De interes:  Pesedistul Zaberca îl desfiinţează pe viceprimarul Moiseş: „Eu l-am făcut politician!”

Și chiar dacă anul acesta nu putem sărbători alături de cetățeni ziua noastră, suntem alături de aceștia într-un alt mod – donând și dăruind viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.