Orice relatie in orice moment va intampina obstacole, de obicei din cauza scaderii pasiunii. Aflati ce se poate face pentru a aprinde din nou scanteia. Iubirea necesita multa creativitate si ar trebui sa o puneti in practica pentru a va infrumuseta relatiile si viata intima. Daca va confruntati cu un impas in relatia cu partenerul, puteti lua urmatoarele masuri pentru a va restabili pasiunea la maximum.

In general vorbind, acordam o atentie deosebita relatiei cu familia si prietenii, dar, paradoxal, rareori ne pasa de relatia cu partenerul nostru. Dupa parerea noastra, indiferent unde se afla, indiferent unde este, ar trebui sa ne iubeasca neconditionat.

1. Acordati atentie blocajului cu care va confruntati. Comunicarea este primul pas in rezolvarea oricaror probleme dintr-o relatie. Indiferent cat de sensibil este subiectul, cum ar fi reducerea dorintei sau a placerii in dormitor, puteti purta o discutie directa si non-critica despre sentimentele pe care le aveti.

2. Vedeti starea emotionala a tuturor. Daca nemultumirea, presiunea, frustrarea si anxietatea tuturor sunt coplesite, pasiunea va disparea incet. Evitati sa va criticati partenerul, mai ales atunci cand efectuati in pat, deoarece acest lucru va duce la apararea acestuia si la un contact strans cu voi insiva. Spune-i ce vrei, ce vrei si indeamna-l sa faca acelasi lucru – fii sincer cu dorintele sale.

De interes:  O clădire este demolată în Timișoara după 3 ani de „chin”, în prezența primarului Robu

3. Scapati de inhibitii. Incercarea de pozitii noi, lucruri unice si jocuri se va transforma intr-un prolog chiar si in public sau atunci cand sunteti aparte mangaiere, soapte curbate, minuni fotografice indecente. Incurajeaza-ti partenerul sa faca acelasi lucru si sa se bucure de fiecare moment ca si cum ar fi o promisiune pentru viitor. Folositi jucarii sexuale, lenjerie sexy, costume provocatoare, jocuri de rol – puteti juca rolul unei asistente sexy, al unei nimfomane bihor, eleve obraznice, si asa mai departe. Sunt cateva idei care va vor ajuta sa adaugati mai multa creativitate si pasiune relatiei.

4. Nu asteptati ca dorinta sa apara spontan, ci doar sustineti-o! Uneori oamenii cred ca dorinta ar trebui sa „vina singura”. Dar trebuie cultivata si incurajata. Poate ca planificarea este o modalitate, poate discutia cu partenerul despre dorintele sexuale sau cumpararea de lenjerie sexy poate fi un stimulent. Pentru ca, indiferent de varsta pe care o aveti, trebuie sa fiti sedus la orice varsta.

De interes:  Fertilizări in vitro la viitoarea maternitate a Consiliului Județean Timiș. Pas important pentru proiect

5. Bucurati-va de schimbare si asteptati cu nerabdare schimbarea vietii sexuale. Daca jocul sexual nu reuseste, de obicei nu il repetati in curand. Prin urmare, nu va blocati in rutina. Noutatea este esentiala pentru mentinerea entuziasmului, asa ca trebuie sa fiti dispus sa incercati lucruri noi. Dar asigurati-va ca ambele parti sunt dispuse sa incerce, deoarece viata dvs. sexuala ar trebui sa se concentreze pe a aduce bucurie ambilor parteneri.

Iubirea este forta motrice si sursa vietii. Iubirea partenerilor nostri, a familiei si a prietenilor este sursa noastra zilnica de energie. Pe de alta parte, dragostea creeaza viata. Oamenii se nasc din dragoste. Aceste lucruri fac din dragoste cel mai pretios cadou pe care il primim si il facem. Iubirea si pasiunea ne fac sa ne simtim vii, indiferent de vremurile si problemele pe care le intalnim. Cu cat oferim mai multa dragoste, cu atat vom primi mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.